Mary giver den kolde skulder: Dropper Caroline
Kronprinsesse Mary var æresgæst ved Caroline Flemings fødselsdag, men der blev ikke kvitteret med en invitation til kronprinsessens egen fødselsdag med veninderne.

Mary giver den kolde skulder: Dropper Caroline

Kronprinsesse Mary var æresgæst, da Caroline Fleming hold sin 40-års fødselsdag, men invitationen gik ikke den modsatte vej, da kronprinsessen fejrede sin fødselsdag med de nærmeste veninder

Det er kun fire måneder siden, kronprinsesse Mary var æresgæst ved Caroline Flemings 40-års fødselsdag på Valdemars Slot. 

Mary, der er gudmor til Carolines niårige datter, Josephine, var også på det første fly til London for at trøste, da hun blev skilt fra rigmanden Rory Fleming. Men sidste år er længe siden, og Caroline Fleming var ikke med, da Kronprinsessen fejrede sin 44-års fødselsdag med de absolut nærmeste veninder på Amalienborg.

- Det bliver forrygende, sagde Mary om festen, da hun blev spurgt om sine planer for dagen under modeugen.

SE BILLEDERNE: Prinsesse Josephine viser vejen: Tvillinger på tur

På gæstelisten stod Ellen Hillingsø, Birgitte Handwerk, Elisabeth von Buchwald, Malou Skeel, Helle Reedtz-Thott, Nina Wedell-Wedellsborg, ­Julie Mølsgaard og Caroline Heering. Kvinderne, der alle sammen var inviteret uden deres mænd, spiste en god middag sammen, og så blev der ellers hygget i salonerne med fortrolig snak og god vin til langt ud på aftenen. 

LÆS OGSÅ: 10 ting du ikke vidste om kronprinsesse Mary

Samtidig med at Mary gik til bords med sine gæster, var tv-baronessen i stedet til reception på den franske ambassade - kun 500 meter fra Amalienborg. Senere fortsatte hun til middag i G-Stars gamle lokale i Antonigade. Her holdt Uffe Buchard og Kim Grenaa deres halvårlige DANSK-fest.

Artiklen fortsætter under billedetMens Mary hyggede sig med veninderne på Amalienborg, gik Caroline alene tilbage til sit hotel efter DANSK-festen. Foto: Henrik R. Petersen

Det store spørgsmål er, hvad der er gået galt, siden Caroline Fleming er ude af den nære kreds omkring Mary? Svaret kunne måske ligge i realityshowet "Ladies of London".

LÆS OGSÅ: Alexandra ænsede ikke Mary

Det amerikanske show havde premiere samtidig med Carolines fødselsdagsfest, og i afsnittene, der lige nu bliver vist på TV3, kunne man følge hendes genvordigheder med omgangskredsen hjemme i London. I realityshowet blev den kongelige forbindelse fremhævet adskillige gange, og det kan være taget ilde op på Amalienborg.

Artiklen fortsætter under billedetKropssproget var tydeligt, da Caroline Fleming under Danmarksindsamlingen fløj Mary om halsen, mens Kronprinsessen var en anelse mere reserveret.  Foto: Klaus Bo Christensen

Da kronprins Frederik og kronprinsesse Mary lørdag besøgte Danmarksindsamlingen i Tivoli, løb de også på ­Caroline Fleming, der var en af de mange, der tog imod ­donationer på telefonen. Selv om det uden tvivl var akavet, hilste de pænt på hinanden og krammede.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok