banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Tre er blevet til fire efter at kronprinsesse Victoria onsdag fødte en datter.

Kronprinsesse Victoria har født

Den svenske kongefamilie har fået et lille nyt medlem efter at kronprinsesse Victoria har født på Karolinska-sygehuset i Solna

Den svenske kronprinsesse Victoria og prins Daniel er onsdag blevet forældre til en lille dreng, og dermed får prinsesse Estelle, 4, en lillebror.

Selvom det meste af Sverige vidste, at fødslen var nært forestående, så lykkedes det kronprinsessen at komme på hospitalet uden at medierne fik nys om det. Til gengæld gik det stærkt, da det svenske kongehus indkaldte til pressemøde.

Først her blev det officielt bekræftet, at kronprinsessen var nedkommet og at den royale familie var blevet udvidet med en prins klokken 20.28.

LÆS OGSÅ: Alexandra: Jeg er en stolt mor

Det glade budskab blev leveret af prins Daniel, der kunne afsløre, at den lille dreng vejede 3655 gram og var 52 cm lang ved fødslen. Han bliver nummer tre i den svenske arvefølge til den svenske trone efter kronprinsesse Victoria og prinsesse Estelle.

- Det føles helt fantastisk, lød det fra prins Daniel på pressemødet onsdag aften, hvor han slog fast, at alt var gået godt og både mor og barn havde det godt.

Han klippede selv navlestrengen.

LÆS OGSÅ: Prinsesse Josephine viser vejen: Tvillinger på tur

Med prinsens fødsel 2. marts bliver der nok af royale børnefødselsdage tæt på hinanden i den svenske kongefamilie. Prinsesse Estelle har fødselsdag 23. februar, og deres kusine prinsesse Leonore fejrer sin fødselsdag 20. februar.

Prins Daniel ville på pressemødet ikke forholde sig til, hvilke navne, som kronprinsparret har i tankerne til den lille prins, men det skulle blive offentliggjort allerede torsdag.

 

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok