Kronprins Frederik kørte over lukket bro to gange

HER&NU kan afsløre, at kronprinsen fik åbnet Storebæltsbroen to gange under stormen

Stormen Egon, der er lørdags hærgede landet, var tæt på at forhindre Kronprinsen i at komme til DRs store show, Sport 2014, i Herning. For på grund af voldsomme vindstød af orkanstyrke, blev Storebæltsbroen lukket for al trafik klokken 14. Det gjorde, at en del gæster til showet enten måtte vende om og køre hjem eller hoppe på et tog fra Sjælland til Herning. Blandt andet måtte både Frank Jensen og Lars Løkke Rasmussen hoppe ud af deres biler og ind i et tog i Korsør.

Men lidt vind stopper ikke en kronprins.

- Vi nåede det lige et minut i lukketid, sagde Kronprinsen til HER&NU, da han klokken 17.15 ankom til Messecenter Herning.

Men HER&NU kan afsløre, at det ikke helt er sandheden. For flere af de stærkt forsinkede gæster, som var blevet nødt til at tage toget til Herning, kunne fortælle, at de ved 15-tiden var blevet overhalet af Kronprinsen og hans PET-biler ved Ringsted. Så mens almindelige bilister pænt måtte vente til stormen havde lagt sig, kørte Kronprinsen over broen og trådte ind i Messecenter Herning 17.12.

- Det var Krone 7 og de samme PET-biler, som med meget høj fart kørte forbi os. De samme biler, som holdt foran Messecenteret, fortalte en af gæsterne, da han endelig selv nåede frem til showet.

Da Frederik og følge klokken 01.15 vinkede farvel til efterfesten og HER&NU, var broen stadig lukket. Men det var heller ikke et problem for kronprinsen. For da han med politieskorte nåede Storebælt, blev bommene slået op – dog kun for den kongelige kortege - så Kronprinsen kunne komme hjem til København.


Efter at have forceret Storebæltsbroen i stormen, holdt Frederiks chauffør pænt og ventede på, at Kronprinsen var færdig med at feste, så de kunne tage turen over den lukkede bro endnu en gang.


Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok