banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Kate Middleton er kommet i modvind – igen

Siden 1901 har det været tradition, at et kvindeligt medlem af den royale familie i Storbritannien udleverer de emblemer til de nye menige soldater, men det gad Kate Middelton ikke i år.

I 115 år har et kvindeligt medlem af den royale familie uddelt firkløver-emblemer til nye menige soldater i The Irish Guard, der er en irsk del af den britiske hær. Emblemerne bliver uddelt en gang om året på Irlands nationaldag, St. Patricks day, men i år har hertuginden meldt afbud.

LÆS OGSÅ: Bille Erobreren køber millionvilla - igen

Hun har meldt afbud, fordi hun vil være sammen med sine børn. Hertugparret har haft nogle travle dage og står overfor en tur til Indien. Derfor prioriterer Kate Middleton tid med børnene.

LÆS OGSÅ: Facebook udelukker Dan Rachlin for at være Dan Rachlin

En beslutning der har rusket op i internettet, der håner hertuginden, da internetbrugerne ikke mener, Kate Middlteton ikke har tid til at se sine børn. Blandt andre skirver twitterbrugeren StacyBlueX:

 

 

LÆS OGSÅ: Spørg Janni og Karsten: Hvad synes I om bedrag

Hele balladen kommer efter, at stormen netop har lagt sig omkring parrets skiferie. Der er tradition for, at hertugen og hertuginden inviterer pressen med på ferien, så der kan tages billeder af familiens gøren og laden. Men i år tog parret afsted i hemmelighed, og inviterede kun et enkelt fotobureau med, til at tage protrætbilleder.   

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok