Astrologen om Joachim og Maries 2016: Nye tider i Klampenborg

Astrolog Bente Græbert-Tiede har set på prins Joachims og prinsesse Maries horoskoper, og der venter et år med selvransagelse og behagelige overraskelser

Prins Joachim
OPGØR MED FORTIDEN

Selvransagelse kommer til at sætte sit præg på Joachim fra februar til maj og igen fra november, hvor Saturn laver kvadrat til månen. Det betyder, at han kan komme til at arbejde alvorligt med sine følelser og måske kritisere sig selv sønder og sammen. Man tror det ikke, men Regentparrets yngste søn er i virkeligheden den mest følsomme i familien, og han vil få en hård tid, mens aspektet står på.

Månen repræsenterer fortiden, og i dens skær kan det være let at dømme sig selv og sine handlinger - eller andres handlinger. Fortidens spøgelser vil stikke hovedet frem og dreje sig om forholdet til børn, kvinder og seksualitet, fastslår astrolog Bente Græbert-Tiede.

LÆS OGSÅ: Margrethes mareridt: Kongefamilien i opløsning

- Saturn- og måneaspekter kaldes også navlestrengsaspekt og repræsenterer barnet og forælderen i os selv. Hvis navlestrengen skal klippes over, må vi lære at være den kærlige forælder for vores indre barn. Uanset forhistorie må vi tage os selv til hjertet, hvis vi vil have, at andre skal gøre det. Når Saturn samtidig berører solen, er det ekstra vigtigt ikke at gøre sig selv til syndebuk, men overveje, om man på alle fronter lever det liv, man ønsker at leve. Er det ikke tilfældet, er tiden inde til at foretage de forandringer, der skal til. En skudsikker undskyldning for ikke at tage ansvar, kan i nogle tilfælde være at blive syg, og det er det værste af det aspekt, forklarer astrologen.

LÆS OGSÅ: Joachims første store kærlighed er død

I hele 2016 laver solen i Joachims horoskop kvadrat til Venus. Det betyder blandt andet, at økonomiske anliggender kræver en del opmærksomhed. Der kan være uheld i pengesager, aspektet kan også give humørsvingninger og følelsen af at blive overset eller uretfærdigt behandlet, siger Bente Græbert-Tiede.

LÆS OGSÅ: Astrolog: Dronningens 2016: Skandaler, kritik, kriser og sygdom

Artiklen fortsætter under billedetFoto: Niels Henrik Dam

Prinsesse Marie
OVERRASKELSE I VENTE

Med mange aspekter fra Uranus i sit horoskop får prinsesse Marie et år, hvor noget uventet pludseligt indtræder og vil påvirke hele familiens liv. Det kan handle om et barn, man allerede kender. Graviditet er også en mulighed, eller det kan også være, at prinsessen kaster sig ud i et projekt med børn, som kommer til at optage hende meget, skønner Bente Græbert-Tiede.

Ud over Uranus får også Neptun stor indflydelse på Maries liv i 2016. Begge planeter peger på det mere medmenneskelige, hjælpende og åndelige - altså at gøre noget for andre og finde et højere formål med det, man beskæftiger sig med.

LÆS OGSÅ: Prinsesse Elisabeth: Ensom jul på slottet

Saturn laver konjunktion til Neptun i januar, maj, juni og igen i oktober. Neptun farver landskabet med idealisme, humanisme og kan både give ny inspiration og klarhed, men også skabe kaos og forvirring. På sådanne aspekter kan der komme opgaver, der involverer institutioner, hospitaler og syge mennesker - eller mennesker, der behøver hjælp. Man kan også selv blive syg, så det er vigtigt at være opmærksom på sit helbred og passe på sine nærmeste, råder Bente Græbert-Tiede.

LÆS OGSÅ: William og Harry: Far er pinlig

I hele 2016 danner Merkur kvadrat til Neptun. Det kan gøre det svært for prinsesse Marie at holde styr på fantasi og virkelighed. Man kan i sådan periode let blive beskyldt for at lyve eller være for langt ude. For personer, der i forvejen har anlæg for clairvoyante evner, er det ofte på spændingsfeltet mellem de to planeter, de udvikles, men man skal være bevidst og opmærksom, før man bevæger sig ind på de baner. Er man det, kan det blive en fantastisk periode, hvis drømmene og intuitionen udnyttes positivt og kreativt, oplyser astrologen. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok