banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Joachim og Frederik undgår hinanden: Pinagtig påske

Joakim og Frederik holder påske hver for sig

Når karrysilden og snapsen går rundt på det royale frokostbord på Marselisborg Slot i påsken, er der hverken dækket op til Joachim, Marie eller deres børn.

Til gengæld har Frederik, Mary og deres fire børn takket ja til Margrethes invitation. Det er Dronningens faste tradition at tilbringe påsken på Marselisborg, og hun forsøger altid at samle sin familie i løbet af højtiden. Men det er som bekendt gået hen og blevet meget svært at få Frederik og Joachim til at dukke op til private sammenkomster samtidig. De undgår simpelthen hinanden.

LÆS OGSÅ: Dronningen sender tanker til Belgien

Artiklen fortsætter under billedetHeller ikke på vej ud til privat-flyet efter begravelsen havde Joachim og Frederik meget at sige til hinanden. Foto: Scanpix

En kilde tæt på kongehuset bekræfter det anstrengte forhold mellem Frederik og Joachim over for HER&NU.

- De ses aldrig, fastslår kilden.

LÆS OGSÅ: Børnefri påske for Alexandra 

Derfor blev der heller ikke udvekslet mange ord mellem de to royale brødre, da de for nylig deltog i begravelsen af Bitten Clausen fra Danfoss-familien. Både på vej til og fra begravelsen holdt de to afstand til hinanden, og de sagde stort set intet til hinanden.

Artiklen fortsætter under billedetDer blev ikke udvekslet mange ord mellem de to brødre, da de for nylig var til begravelse af Bitten Clausen fra Danfoss-familien. Foto: Brian Fogh

Brødrenes bevidste valg om helt at undgå hinanden blev for alvor tydeligt sidste sommer, da Joachim og hans familie blev væk fra det årlige familietræf og den officielle fotografering på Gråsten Slot. Undskyldningen var, at han var på ferie i Frankrig, men ganske få dage senere troppede han op i København, hvor han deltog i et motorløb.

LÆS OGSÅ: Hårdtslående Felix går til boksning

Brødrenes fejde påvirker hele den royale familie, ikke mindst den yngste generation. Da Mary og Frederiks yngste børn, Vincent og Josephine, først på året fejrede deres femårs fødselsdag på Amalienborg blandt masser af gæster, måtte de således undvære deres royale fætre og kusiner og deres farbror og Marie. Det var nemlig kun dronning Margrethe fra den kongelige familie, der deltog i festen for tvillingerne.

Artiklen fortsætter under billedetDen dårlige stemning mellem prinserne påvirker hele familien. Ikke mindst  Marie og Marys forhold. Da Mary for nylig holdt pigefødselsdag for sine veninder, var Marie således ikke i blandt gæsterne.  Foto: Scanpix

Tidligere var Mary og Marie private veninder, men nu har deres mænds dårlige forhold også kølnet de to prinsessers venskab. Da Mary tidligere på året holdt stor pigefødselsdag for alle sine veninder, var Marie slet ikke blandt de inviterede.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok