banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Henriks kronebil på afveje: Pikant parkering

Prins Henrik parkerede ved en swingerklub

Måske tog prins Henrik hul på sit nye, frie liv som pensionist uden forpligtelser allerede lillejuleaften. I hvert fald mødte der denne aften indbyggerne i Aarhus et noget usædvanligt syn.

LÆS OGSÅ: Marys vilde liv i de australske ugeblade: Dronning og gravid 

I Paradisgade, midt i smilets by, holdt den mørke Bentley Mulsanne, prins Henrik benytter, parkeret foran swingerklubben "G Club". Bilen, der har den letgenkendelige nummerplade Krone 121, holdt så langt oppe på fortovet, at gæsterne til sexklubben nærmest skulle smyge sig forbi for at komme ind.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen: Sådan har Alexandra det efter skilsmissen  

Artiklen fortsætter under billedetHenriks store Bentley var parkeret klos op ad sexklubben “G Club”. Hvis han var på pikant besøg, skulle han ikke tage mange skridt til indgangen.  

På den velbesøgte "G Club" kan man mod 100 kroner i entré på to etager boltre sig i fællesområder, baderum og diskrete kabiner. Der er få regler på stedet, men det er dog "strengt forbudt at have stiletter på i sengene, da det giver huller i betrækket."

LÆS OGSÅ: Derfor holdt prins Henriks bil foran swingerklub

Artiklen fortsætter under billedetHenrik er en livsnyder, som ikke nægter sig selv nogen fornøjelser. Foto: Michael Stub

Om Henrik var ude at sætte kolorit på pensionisttilværelsen, eller der var en anden årsag til, at hans bil var parkeret foran sexklubben, vides ikke.

LÆS OGSÅ: Margrethes mareridt: Kongefamilien i opløsning

- Vi udtaler os aldrig om vores gæster. Lige meget om man er kongelig eller helt almindelig, så har man krav på diskretion, lyder det venligt fra "G Club".

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok