banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Prinsesse Marie: Vi spiser op hjemme hos os

Den royale familie forsøger at undgå madspil

Da prinsesse Marie tidligere i dag åbnede Danmarks første overskudsfødevarebutik, Wefood-butikken på Amagerbrogade i København, fortalte hun, hvordan hun forsøger at lære prins Henrik og prinsesse Athena om at undgå madspild.

LÆS OGSÅ: Alexandra: Derfor sælger jeg huset 

- Vi prøver virkeligt at undgå madspild derhjemme. Vi køber ind med fornuft og spiser op. Og så prøver vi at købe ind, når køleskabet er tomt. Det er virkeligt vigtigt. Mine børn lærer at spise op. Det hele, fortalte prinsesse Marie, der også er protektor for Copenhagen Cooking og tidligere har fortalt HER&NU, at både hun og prins Joachim elsker at lave mad.

LÆS OGSÅ: Prinsesse med ar på sjælen: Maries svære barndom 

Så for det kongelige forældrepar er det naturligt, at de taler børnene med prins Henrik og prinsesse Athene om deres madvaner.

- Hver gang jeg rejser, så fortæller jeg mine børn om mine rejser. De ved, at der er mange børn, som sulter rundt om i verden, og mange voksne også; så de forstår, at det er vigtigt at spise op.

LÆS OGSÅ: Prinsesse Marie afslører: Så almindelige er vi 

Selvom varerne i Weefood-butikken er overskudsfødevarer kan prinsesse Marie sagtens se sig selv handle med sit kongelige indkøbsnet i butikken.

- Selvfølgelig kan jeg finde på at handle her. Prøv at se varerne; de er jo ikke dårlige, bare fordi salgsdatoen er overskredet. Så det kunne jeg godt tænke mig, sagde prinsesse Marie. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok