Frederik og Mary splittet i bittert skilsmissedrama

Frederik og Mary splittet i bittert skilsmissedrama

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary er endt på hver sin side af skilsmissedramaet mellem Lego-arvingen Anders Kirk Johansen og Anja Buchwald.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary var blandt gæsterne, da Lego-arvingen Anders Kirk Johansen sagde ja til Anja Buchwald i Stouby Kirke ved Vejle i august 2011. Og nu sidder de på første parket til deres nære venners skilsmisse, der desværre er ved at udvikle sig til et bittert drama.

Kronprinsparret har gennem årene tilbragt meget tid sammen med parret. Blandt andet barnedåb og fødselsdage på Rohden Gods ved Vejle Fjord, hvor Kirk Johansen har boet siden 2003, men også på Amalienborg og Fredensborg, hvor de tit har været gæster både privat og ved store selskaber.

LÆS OGSÅ: Kronprinsesse Mary rakte hånden frem - hveranden mand takkede nej

Senest har de fejret nytårsaften med Anders Kirk Johansen i den kongelige jagthytte i Trend i Nordjylland.

Artiklen fortsætter under billedetDet var så yndigt, da Anja og Anders blev gift. Nu har deres skilsmisse udviklet sig til et drama.  Foto: Polfoto

Kort inden Anders Kirk Johansen og Anja Buchwald sidste år gik fra hinanden, underskrev de en ny ægtepagt. Af den fremgår det, at Anja Buchwald skulle modtage 50 millioner kroner kontant. Penge, der - når de var blevet beskattet - primært skulle bruges til at købe et nyt hjem og sikre hende og parrets to små døtres tilværelse efter skilsmissen.

Særejet var en betingelse fra Anders' mor, Gunhild Kirk Johansen, som han har modtaget en stor del af sin formue fra. Gunhild, der er datter af Lego-grundlæggeren Godtfred Kirk Christiansen, blev i 2007 købt ud af Lego sammen med sønnerne Anders, Casper og Morten.

Mary giver den kolde skulder: Dropper CarolineMary giver den kolde skulder: Dropper Caroline

De otte milliarder kroner, som salget indbragte, gav denne gren af Lego-familien pladsen som Danmarks 9.-rigeste familie. Anders Kirk Johansen alene er angiveligt god for tre milliarder kroner, og pengene sidder ganske løst. Han har bl.a. en kæmpe yacht af luksusmærket Princess, som ligger  på Mallorca og er opkaldt efter en af parrets døtre.

Artiklen fortsætter under billedetNår vennerne Anja og Anders inviterede, kom Kronprinsparret naturligvis i deres fineste skrud.  Foto: Polfoto

Ifølge HER&NU's oplysninger taler Anja og Anders slet ikke sammen i dag. Tonen er uforsonlig, og det har sat Kronprinsparret i en penibel situation. Som det er tilfældet i de fleste skilsmisser, bliver man som venner splittet mellem de tidligere ægtefæller i spørgsmålet om, hvem man "holder med" efter skilsmissen. 

Artiklen fortsætter under billedetMary og Anja Buchwald er meget nære veninder, ligesom Frederik er det med Anders Kirk Johansen. Foto: Polfoto

Kronprinsesse Mary understregede for nylig sin støtte til Anja Buchwald ved at invitere hende til sin lille intime fødselsdagsfest på Amalienborg. Dermed fik hun understreget overfor hele den fælles omgangskreds, at hun er der for sin veninde i den svære tid.

LÆS OGSÅ: Astrolog om 2016: Kronprinsparret står ved en skillevej

Frederik plejer derimod ofte omgang med Anders Kirk Johansen, som blandt andet er Kronprinsens faste jagtven.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok