banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Dronningen sender tanker til Belgien

Det blodige terrorangreb i Belgien har berørt mange mennesker, inklusiv Kongehuset i Danmark.

Kongehuset oplyser, at dronning Margrethe har sendt et brev til den belgiske konge Philippe, hvor hun giver udtryk for sin medfølelse med Belgien.

- Regentparret har i dag (tirsdag, red.) sendt kondolencebrev til det belgiske kongepar, hvori de udtrykker deres medfølelse i anledning af dagens tragiske begivenheder i Bruxelles, Belgien, skriver kongehuset.dk uden at komme nærmere ind på, hvad der stod i brevet.

LÆS OGSÅ: Her er dronningens nye job: Hyret af Tivoli

34 mennesker omkom i terrorangrebet, som fandt sted i lufthavnen og metroen i Bruxelles. Efter angrebet var mange af byens indbyggere naturligvis i chok, og flere steder samledes folk for at trøste hinanden, tænde lys for de omkomne og skrive budskaber og fællesskab og kærlighed på fortovene.

LÆS OGSÅ: Sød musik for Tim Christensen: Smaskforelsket

I en tv-tale til den belgiske nation udtrykte kong Philippe også sin sorg over angrebet og kaldte terroristerne for kujoner. Samtidig talte han om, at landet nu må stå sammen.

- Den trussel, vi står overfor, vil vi imødegå sammen med styrke, ro og værdighed. Vi skal stole på os selv, og tillid til hinanden er vores styrke, sagde kong Philippe. 

LÆS OGSÅ: Obama hyldes igen: Valgte 17-årig tolk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok