Det ønsker prinsesse Estelle sig i fødselsdagsgave

Det ønsker prinsesse Estelle sig i fødselsdagsgave

Den svenske prinsesse fylder fire år i dag og især én ting står højt på ønskelisten

Prinsesse Estelle bliver lige om lidt storesøster og skal dermed dele sine forældres opmærksomhed med en lillebror- eller søster, men på sin fødselsdag i dag får hun al opmærksomhed fra prinsesse Victoria og prins Daniel. Dagen bliver fejret i Stockholm, hvor Estelle er omgivet af sin familie og som mange andre børn har hun været i gang med at lave en ønskeliste til den store dag, men det er ikke en ny dukke, perler eller andre lyserøde ting Estelle ønsker sig. Hendes største ønske er derimod en hamster. Det fortæller prinsesse Victoria ifølge Aftonbladet.

LÆS OGSÅ: Prinsesse Marie: Vi spiser op hjemme hos os  

De første lykønskninger er allerede begyndt at strømme ind og en af de første kom fra Estelles kusine, prinsesse Leonore. Da den lille pige kun er to år, har hendes mor, prinsesse Madeleine, hjulpet lykønskningen på vej. Hun har lagt et billede op på Facebook af de to kusiner, hvor Estelle sidder med armen rundt om sin kusine.

Cousins are friends that will love you forever. Happy birthday dear Estelle! From your cousin Leonore

Opslået af Princess Madeleine of Sweden på 22. februar 2016

 

- Kusiner er venner som vil elske dig for evigt. Tillykke med fødselsdagen, kære Estelle. Fra din kusine Leonore, skriver prinsesse Madeleine.

LÆS OGSÅ: Prinsesse Josephine viser vejen: Tvillinger på tur   

Om prinsesse Leonore får sit store ønske opfyldt vides endnu ikke. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok