banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Carl Philip og Sofia på shoppetur i babybutik

Det royale par gør klar til ankomsten af deres første barn

Svenske prins Carl Philip og prinsesse Sofia venter sig deres første barn, og de er nu i fuld gang med at forberede sig på at byde det nye royale familiemedlem velkommen til verden.

For nylig blev det royale par spottet i en babybutik i Ängelholm i Sverige, og for de øvrige kunder var det en stor overraskelse at se prinseparret gå rundt mellem hylderne med babyudstyret.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen: Sådan har Alexandra det efter skilsmissen 

- Først blev jeg helt chokeret. Jeg troede ikke, at det var de to. Men så kunne jeg kende Sofia og tænkte "åh gud".

- Jeg gik hen og spurgte, om jeg kunne få taget et billede med dem, og så fotograferede min mor os. Sofia sagde først "Ja selvfølgelig", og så kiggede hun på prinsen som også sagde "Ja selvfølgelig", siger Alva Lennwall, der dermed fik et billede af parret, til den svenske avis Expressen.

LÆS OGSÅ: Marys vilde liv i de australske ugeblade: Dronning og gravid

I butikken kiggede de vordende forældre blandt andet på en barnevogn, og de forlod da heller ikke forretningen tomhændede, men det vides ikke, hvad den royale baby skal forkæles med.

- Det var virkelig dejligt. Overraskende, men meget dejligt at se dem begge. De købte noget, men vi vil ikke afsløre hvad. Det er altid dejligt med kongelige, siger Veronica Helgesson, der ejer butikken, til Expressen.

LÆS OGSÅ: Margrethes mareridt: Familien i opløsning

Det forventes at den lille ny kommer til verden i april i år. Prins Carl Philip og prinsesse Sofia giftede sig ved et overdådigt bryllup den 13. juni sidste år.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok