Astrologen fik ret igen: Stjernerne afslørede Henrik

Astrologen fik ret igen: Stjernerne afslørede Henrik

AstrologBente Græbert-Tiede fastslog allerede før årsskiftet, at der var nært forestående ændringer på vej i prins Henriks liv

For de fleste kom det som en stor overraskelse, da dronning Margrethe højst utraditionelt valgte at bruge sin nytårstale til at bringe nyheden om prins Henriks pludselige og selvvalgte pension.

Men alle, der har læst Regentparrets årshoroskoper, var dog lidt mere forberedte. Astrolog Bente Græbert-Tiede kunne nemlig allerede i december fastslå, at der i stjernerne var tydelige tegn på, at der skulle ske noget opsigtsvækkende i Henriks liv.

Artiklen fortsætter under billedetSom forudset i Henriks horoskop i HER&NU sidste år, tog han forskud på tilværelsen som pensionist, da han meldte fra til alle arrangementer i anledning af Margrethes 75-års fødselsdag, og i stedet nød ferien i Venedig. Foto: Privat

- Henriks horoskop viser, at 2016 bliver et år, der vil blive husket. Han står ved en korsvej og skal finde sin fremtidige retning. Der kan være tale om voldsomme ændringer, der vil berøre hele familien og kan vende op og ned på mange ting, fortalte astrologen.

LÆS OGSÅ: Prins Henrik smækker døren: Jeg er vred

Og at der allerede var store forandringer på vej fra årets begyndelse, kunne hun også afsløre.

- Det gælder allerede fra januar og igen i juni og september og oktober, hvor Saturn er i opposition til Venus.

LÆS OGSÅ: Astrologen om Joachim og Maries 2016: Nye tider i Klampenborg

Det er bestemt ikke første gang, Bente Græbert-Tiede har ramt plet i HER&NU. Sidste år forudsagde astrologen, at prins Henrik i april - lige omkring Dronningens fødselsdag - ville skabe ballade.

Artiklen fortsætter under billedetMargrethe annoncerede under stor bevågenhed i nytårstalen, at Henrik nedlagde arbejdet med øjeblikkelig virkning. Også det havde horoskopet forudsagt. Foto: Polfoto

- I april er der ekstra følelsesmæssig energi, som kan være vanskelig at kontrollere, og man skal næppe forvente diplomati fra hans side. Han finder sig ikke i noget og gør præcis, hvad der passer ham. Han er uregerlig og kan ikke holdes i snor, og det kan sætte hoffet grå hår i hovedet, forudsagde hun dengang.

Som bekendt var det præcis i denne periode, prins Henrik valgte at melde sig syg - samtidig med at han drog på ferie til Venedig.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok