Astrolog om 2016: Kronprinsparret står ved en skillevej

HER&NU’s astrolog, Bente Græbert-Tiede, var knivskarp, da hun sidste år forudsagde de kongeliges år – f.eks. at prins Henrik ville skabe ballade i foråret. 2016 tegner ifølge astrologen til at blive mindst lige så hæsblæsende. Kronprins Frederik overvejer fremtiden, og kronprinsesse Mary udvikler sig eksplosivt

Vil ikke være konge
Når frihedens planet, Uranus, møder Saturn, der er begrænsningens planet, som det sker i Kronprinsens horoskop i april og igen fra oktober og helt ind i 2017, risikerer Frederik at komme ud i en alvorlig krise.

- Han vil føle sig splittet mellem på den ene side sit behov for frihed og på den anden side pligt og ansvar. Ting, han har fundet sig i i årevis kan forkastes, og han kan let komme til at chokere omverdenen, for det er aspekter som dette, der kan få folk til at droppe familie og job. For nogle vil det være det rigtige, for andre vil det være en overilet handling, siger astrolog Bente Græbert-Tiede.

LÆS OGSÅ: Astrologen fik ret igen: Stjernerne afslørede Henrik 

- 2016 bliver på alle måder et spændende år for Frederik. Horoskopet viser overordnet, at det nu er tid for ham at gøre status, idet solen rammer skæbneplaneten Saturn. Aspektet kræver, at man helhjertet følger sin egen vej og sikrer sin selvrespekt, selvom det kan koste popularitet og skabe vrede, afslører astrologen og uddyber:

- Det er tiden, hvor engagement i omgivelser og medmennesker er et must. Solen stiller sig nemlig på Frederiks ascendant og sætter dermed fokus på alt, hvad der har med samarbejde, fællesskaber, parforhold og kærlighed at gøre. Det kan være protektioner, der kræver mere opmærksomhed, eller anliggender af mere social karakter. Det kan også dreje sig om kærlighed og forelskelse, måske genforelskelse, så parforholdet kan gå ind i en ny fase, lyder tolkningen af kronprins Frederiks horoskop.

LÆS OGSÅ: Så skøre gaver får kongehuset foræret 

Artiklen fortsætter under billedet
Mary udvikler sig i 2016. Foto: Niels Henrik Dam  

Viser nye sider
Der er voldsomme forandringer på vej for både Mary og Frederik, og det bliver spændende at se, hvilken indflydelse det får på dem som par og hver især.

- I Marys horoskop laver Venus kvadrat til solen. Det kan skabe en del utilfredshed med omgivelserne, herunder også partneren, så en ægteskabelig krise undgår man næppe i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg. Med aspektet kan der følge humørsvingninger og også opstå en følelse af, at man bliver uretfærdigt behandlet, forklarer astrolog Bente Græbert-Tiede.

LÆS OGSÅ: Prins Henrik bestiller sjov figur af sig selv 

- Venus repræsenterer ud over kærlighed og relationer økonomi og værdier, og Mary risikerer at komme til at fremstå ekstravagant og ødsel, hvilket kan udløse kritik. Tiden er altså inde til at få ryddet op i både parforhold og værdier. Men med Uranus i opposition til månen kan følelserne især fra maj til oktober svinge voldsomt, og tingene sker i lynets hast. Normalt betyder det, at man flytter, bygger om eller ommøblerer, eller, hvis det går vildt for sig, laver en familierevolution. Det kan i hvert fald ikke undgå at påvirke familien og omgangskredsen, fastslår astrologen.

- Kronprinsesse Mary går i det nye år imidlertid også ind i en periode på omkring fem år, hvor skrift og tale går mere gnidningsløst. Hun vil have ordet i sin magt både privat og offentligt, og nye kreative, interessante og vidende bekendtskaber kan komme på banen. Hun får en længere periode med personlig udvikling, så vi kommer snart til at opleve Mary fra en ny side, skønner Bente Græbert-Tiede.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok