Ærlig Alex om skilsmissen: Sådan er mit nye liv

Ærlig Alex om skilsmissen: Sådan er mit nye liv

Grevinden fortæller HER&NU, hvilket planer hun har for fremtiden

Alex smiler igen. Fire måneder efter separationen fra Martin Jørgensen åbner grevinde Alexandra nu op og fortæller om sit nye liv og de planer, hun har for fremtiden.

LÆS OGSÅ: Se prinsesse Madeleines søde feriebilleder

Skilsmissen er endnu ikke på plads, men da salget af det ene af husene i Alanya forleden gik igennem, kom den tættere på. Og det var på den ene side vemodigt for Alex, 51, der har tilbragt mange gode familieferier i Tyrkiet gennem årene. Men på den anden side er det med til at sætte hende fri.

Artiklen fortsætter under billedet- Jeg har glædet mig til at byde det nye år velkommen. Jeg står et sted i mit liv, hvor jeg gerne vil prøve nogle nye ting, fortæller en åbenhjertig grevinde Alexandra. Foto: Lars E. Andreasen

- Ja, det er vemodigt. Og det skal det også være. Men det var en anden tid. Det var dengang, siger Alexandra til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Alexandra og Martin sælger ud i Alanya

At hun er ved at være ovenpå igen efter en hård tid, vidner både et stort smil og glimt i øjet om.

- Jeg har det godt, tak. Rigtig godt. Drengene har det også godt. Vi har det godt sammen.Hun taber dog pusten et øjeblik, da HER&NU spørger til historierne om, at prins Felix, 13, skulle følge sin storebror prins Nikolai, 16, og slutte folkeskolen af på Herlufsholm.

Artiklen fortsætter under billedet- Børnene er meget forskellige, så vi ved endnu ikke, om Felix skal følge i Nikolais fodspor på Herlufsholm. Han går jo kun i 7. klasse, understreger Alexandra. Foto: Steen Brogaard

- Vi har overhovedet ikke taget nogen beslutning endnu. Børnene er meget forskellige, så det ved vi ikke. Hvis det var op til moren, så tager vi ikke nogen beslutning endnu.

LÆS OGSÅ: Prins Henrik smækker med døren: Jeg er vred

- Så bliver der vel også tomt i det store hus?
- Ja, siger hun og tager en dyb indånding.

- Han går kun i 7. klasse. Men han kan godt se, hvor begejstret Nikolai er for det. Men som sagt, de er meget forskellige. Men de får selv lov at bestemme.

Hvis begge børn flyver fra reden, er der pludselig meget tomt i den 269 kvadratmeter store villa på Svanemøllevej. Grevinde Alexandra vil da heller ikke udelukke, at et salg kan komme på tale.

- Det ved jeg ikke. Det er et nyt år, nye tider. Det er godt at starte på en frisk.

Artiklen fortsætter under billedetDet kæmpe hus på Svanemøllevej kan blive solgt, når børnene flytter fra reden. Ellers bliver det nok for tomt, vurderer Alexandra. Foto: Uffe Kongsted

- Er De også klar til et nyt job?
- Jeg har glædet mig til at byde det nye år velkommen. Jeg står et sted i mit liv, hvor jeg gerne vil prøve nogle nye ting. Så det vil jeg meget gerne.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen: Sådan har Alexandra det efter bruddet 

- Har De mødt en ny mand?
- Ja, det har jeg også læst. Det var også en nyhed for mig, at jeg skulle have mødt en ny. Det må jeg sige. Jeg har mange venner, men jeg har ikke fået nogen nye. Jeg kan kun sige desværre, det har jeg ikke.

- Så De vil gerne?
- Jeg tror, det sker, når man mindst venter det. Men hvem ved? I hvert fald er der ikke nogen ny lige nu.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok