banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Alexandra: Jeg er en stolt mor

Alexandra er kommet tættere på sønnerne efter bruddet

Det var en glad og veloplagt grevinde Alexandra, der lørdag aften var inde for at se sidste opførelse af "Sylfiden" og "Tema af variationer" på Det Kongelige Teater. Grevinden blev sidste år separeret fra Martin Jørgensen, og selvom det har været en hård tid at gå igennem, er der kommet en meget positiv ting ud af beslutningen. 

- Hvis ikke andet, så er børnene og jeg kommet endnu tættere på hinanden. Jeg troede ikke, det var muligt, men det var det. Så vi er et godt sted, fortalte grevinden. 

LÆS OGSÅ: Prinsesse Marie: Vi spiser op hjemme hos os 

Ifølge Grevinden har hun ikke gjort specielle ting for at styrke båndet i familien.  

- Ikke udover at være ærlige overfor hinanden og være der for dem, støtte dem og bakke dem op. Jeg har altid sagt, at det er en god forældreting langsomt at kunne give slip, men det er ikke så nemt. Jeg kan godt se, at de er godt på vej, så det gør mig glad. Jeg er en stolt mor, siger hun til HER&NU. 

LÆS OGSÅ: Alexandra: Derfor sælger jeg huset 

Grevinde Alexandra har sat sit hjem på Svanemøllevej til salg, og nu venter der nye udfordringer for den lille familie. På nuværende tidspunkt er det kun Alexandras yngste søn prins Felix, som bor hjemme, da prins Nikolai går på kostskolen Herlufsholm.  

- Jeg tror ikke, jeg får ham hjem mere. Han er hjemme en gang imellem i weekenden, og det er dejligt at se, at han har det så godt, sagde Alexandra. 

LÆS OGSÅ: Kronprinsesse Victoria vil føde hjemme  

At hjemmet skal sælges, kommer som en naturlig forlængelse af den seneste tids begivenheder. 

- Det er nye tider, og det er måske også det, som hjælper mig med at tænke, at vi skal prøve noget nyt, sagde grevinden.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok