banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Salget af huset på Svanemøllevej skal markere en ny begyndelse.

Alexandra: Derfor sælger jeg huset

Hun har endnu ikke besluttet sig for, hvor hun og prinsernes fremtid ligger, men de bliver i Danmark

Hun har været meget ærlig om beslutningen om at søge skilsmisse fra fotograf Martin Jørgensen, og nu fortsætter grevinde Alexandra den åbenhjertige tendens og følger op på nyheden om, at hun har sat sin luksusvilla på Svanemøllevej i København til salg.

- På grund af min skilsmisse har jeg valgt at begynde et nyt kapitel i mine sønners og mit liv, siger grevinden i en meddelelse via sin pressedame til Ritzau Fokus.

LÆS OGSÅ: Ærlig Alex om skilsmissen: Sådan er mit nye liv

I tiden efter den hårde skilsmisse har grevinden flere gange talt om at begynde på en frisk og med hussalg både herhjemme og i Alanya i Tyrkiet, er Alexandra snart fri af alle de boliger, der har knyttet hende til eksmanden.

- Prinserne og jeg søger naturligt nok en ny begyndelse i nye omgivelser. Vi har haft mange dejlige år i vores hjem på Svanemøllevej, og nu er tiden kommet til det næste kapitel, hvor vores liv indeholder nye aktiviteter og vi har mod på nye udfordringer, skriver grevinden i udtalelsen.

LÆS OGSÅ: Alexandra sælger huset

At palæet på Østerbro i København er hele 356 kvadratmeter, og at grevinden nu bor der alene med sin yngste søn prins Felix på 13, kan også være medvirkende til, at det store hus ikke længere er nødvendigt for den lille familie på tre. Storebror, prins Nikolai på 16, bor nemlig til daglig på Herlufsholm, hvor han går i skole.

LÆS OGSÅ: Alexandra ænsede ikke Mary

Nu er huset sat til salg, og grevinden er klar til et nyt kapitel. Hun holder sig åbne for flere muligheder og har endnu ikke lagt sig fast på, hvor hun og prinserne skal bo i fremtiden, men en ting er dog sikkert:

- Vi har endnu ikke fundet et sted at bo, men forbliver i København. En ny tid begynder og vi ser frem til det, slutter grevinden.

Har man lyst til at overtage villaen på Østerbro, skal man gribe dybt i lommen. Udbudsprisen er 25 millioner kroner.

Huset på Svanemøllevej er sat til salg for 25 millioner kroner. Foto: Michael Stub

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok