Hot date: Alex flirter med professor

Hot date: Alex flirter med professor

Grevinde Alexandra er ved at stable et nyt liv på benene efter bruddet med Martin Jørgensen

En sølvgrå Ford kører tværs gennem Vesterbro og standser foran den trendy japanske restaurant Papa Ramen, der ligger i Skydebanegade midt mellem Kødbyens fester og Istedgades røde neon. Ud i finregnen står grevinde Alexandra af Frederiksborg, flankeret af tre mænd. Hun er afslappet klædt i flade ankelstøvler, stramme jeans og en blå sweater. Håret er slået fladt af regnen, og ingen i den lille restaurant, hvor der kun er plads til 32 personer, genkender den tidligere prinsesse.

LÆS OGSÅ: Alexandra: Jeg er en stolt mor

Den yngste af mændene er en mørkhåret mand med fuldskæg, der er iklædt læderjakke med et amerikansk flag på ærmet over en gul polo med et par veltrænede arme. Lige efter grevinden kommer en lidt ældre dansktalende fyr med skægstubbe, blazer og helt lyse sko.

LÆS OGSÅ: Alexandra: Derfor sælger jeg huset

Men det er den tredje mand, der denne aften løber med Alexandras udelte interesse. Manden er James R. Lee, en 35-årig amerikansk professor med et mildest talt imponerende cv.

Artiklen fortsætter under billedetJames R. Lee og Alexandra lagde ikke skjul på, at de er meget tætte. De talte intimt, og grevinden lod flere gange hånden hvile på sin flotte kavaler. Foto: Uffe Kongsted

Den karseklippede mand med de asiatiske aner blev allerede som 13-årig uddannet fra US Army and Navy Academy, og som 19-årig startede han det internationale konsulentfirma Lee & Partners, som blandt andet rådgiver regeringer og firmaer om udviklingsstrategi.

LÆS OGSÅ: Mary giver den kolde skulder: Dropper Caroline

Han og Alexandra er tidligere blevet spottet ved intime middage på det eksklusive Bistro Boheme, og de kendte hinanden, før ægteskabet med Martin Jørgensen gik i tusind stykker. Ligesom Martin Jørgensen i mange år havde kendt Eva Harlou, som han nu er sammen med.James R. Lee er også tæt på Alexandra denne lørdag aften - hele tiden. Høfligt fører han sin date til et højt bord med udsigt til kokkens komfur, og de sætter sig ved siden af hinanden.

Men de rejser sig igen og går til kassen for at bestille maden. Ikke noget svært valg, for Papa Ramen serverer kun suppe brygget over specialiteten Ramen, der er kogt på svineben i mindst 12 timer og derefter tilsat æg, nudler, grøntsager og hvidløg. Alex vælger en Tonkutso til 110 kroner, mens resten af selskabet bestiller, taler og griner hun med sin date.

Artiklen fortsætter under billedetAlexandra og resten af selskabet havde en dejlig aften på den trendy restaurant i Skydebanegade på Vesterbro. Foto: Uffe Kongsted

Hun lægger sin spinkle hånd med guldringen på fingeren omkring hans lænd, aer ham blidt op og ned af ryggen, klapper ham og lader til sidst sin hånd finde hvile på hans hofte. Alex flirter, han smiler til hende. Hun er glad, og selskabet i godt humør.

Alex og James spiser begge scenevant med pinde, mens det kniber mere for de to andre i selskabet. Manden med fuldskægget opgiver til sidst, løfter skålen og hælder det sidste ind i munden.

Alexandras nye stil: Oser af sexAlexandras nye stil: Oser af sex

Efter middagen sludrer Alex og James, mens de to andre på skift tjekker, om den sølvgrå Ford holder klar. Da den igen kører op foran Papa Ramen, rejser de sig, og Alex stryger gennem restauranten og ind i tørvejr på vognens bagsæde, mens James galant betaler middagen med sit kreditkort.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok