banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Zangenberg om musicaldebut: Angstprovokerende

Dans og sang var ikke lige Julie Zangenbergs stærke side, før hun fik rollen i "Hairspray"

Det var en tyk tåge og en sukkersød duft af hårspray, der mødte de spændte teatergængere, da der var premiere på Tivolis store Broadwaymusical "Hairspray" torsdag i sidste uge. En af dem, der havde været flittig med hårsprayen, var den smukke skuespillerinde Julie Zangenberg, der i forestillingen har sin debut på den store musicalscene.

- Det har været enormt angstprovokerende for mig, men samtidig har det simpelthen også været en fest, fortalte Julie, der foruden kæresten Nicklas Bendtner, der hurtigt søgte ly for pressen, også havde sin familie med på tilskuerpladserne.

LÆS OGSÅ: Hella Joof: Man bliver ikke blind af at onanere 

Artiklen fortsætter under billedetDet er et stjernespækket hold, der står bag den populære Broadwaymusical “Hairspray”. De dygtige skuespillere tæller blandt andre Silas Holst, Caroline Henderson, Martin Bryg-mann og Lene Nystrøm.  Foto: Miklos Szabo

- Det er dejligt, at de alle støtter op om mig og kan lide det, jeg laver, smilede Julie. Hun er da heller ikke kommet sovende til sin rolle som strid blondine i forestillingen om den danseglade Tracy Turnblad i 60'ernes USA. Det er en rolle, der har kostet hende både blod, sved og tårer.

LÆS OGSÅ: Zangenberg knaldet af politiet 

- Jeg har holdt tungen lige i munden og øvet mange måneder på både dans og sang. Det har virkelig været en udfordring, forklarer Julie, der sammen med sine medskuespillere kan nydes på de skrå brædder frem til slutningen af april.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok