Alexandre Willame erobrer England

Alexandre Willame erobrer England

England er vilde med den danske skuespiller

Det seneste halvandet år har skuespilleren Alexandre Willaume haft meget langt på arbejde. Han har nemlig pendlet mellem Danmark og England, hvor han har været med i flere tv-serier og film. Allerede efter sit første møde med en engelsk caster landede han sin første udenlandske rolle.

LÆS OGSÅ: Cecilie Becks store sorg: Lillebror dræbt i ulykke

- Det blev starten på en rejse. "The Last Kingdom" var den første, og så har jeg lavet to andre serier og et par film på halvandet år. Det er gået meget stærkt, og jeg har faktisk ikke lavet noget herhjemme siden, fortæller Willaume, der er vild med det nye eventyr.

- Det kører derudad. Det er skønt. Jeg tog egentlig bare til England for at få lidt luftforandring, siger han beskedent.

LÆS OGSÅ: Peter Gantzler om ny engelsk dramaserie: Nemt at være viking

Mens "The Last Kingdom" er fyldt med andre danske skuespillere, er Alexandre gradvist blevet overladt til sig selv på de udenlandske produktioner.  

- På "Crossing Lines" var Laura Christensen med, men i "Home Fire" er jeg helt alene. Nu har jeg det rigtig fint med det. Jeg har fundet ud af, hvor hurtigt man kan komme ind under huden på folk og have det sjovt. Englændere virker lidt kølige og ordentlige, men lige så snart man prikker til dem, er de lige så bundsjofle som alle os andre, griner skuespilleren, der kan ses i rollen som viking i "The Last Kingdom" tirsdag aften klokken 22.00 på Discovery Channel.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok