banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Lukas Graham bliver ved med at imponere i USA.

Vildt! Nu er Lukas Graham i top-3

Den danske hitmager, Lukas Graham, fortsætter succesen.

Once I was 7 years old.

Den sætning må være blevet nynnet af utallige amerikanere efterhånden, for det danske band Lukas Graham har vadet i succes i USA med sangen "7 Years".

På den netop offentliggjorte Billboard Hot 100, der viser de 100 mest populære singler i USA netop nu, er Lukas Graham kravlet fra en imponerende femteplads i sidste uge til en endnu mere imponerende tredjeplads i denne. Lukas Grahams "7 Years" er altså den tredjemest populære sang i hele USA netop nu. Listen toppes fortsat af Rihanna feat Drake med "Work".

LÆS OGSÅ: Wow! Lukas Graham laver vild cover-version af Adeles ”Hello”

For at sætte præstationen i perspektiv, så er "7 Years" det kun fjerde danske nummer nogensinde, der præsterer at komme i den amerikanske top-10.

Se musikvideoen til "7 Years" herunder:

LÆS OGSÅ: Lukas Graham afslører: Det bedste ved at være nummer et

Aquas ikoniske "Barbie Girl" peakede med en placering som nummer syv, mens den danske rekord indehaves af Jørgen Ingmann, der tilbage i 1961 indtog andenpladsen med "Apache".

- Lukas Graham, ført an af Lukas Graham Forchhammer, når et nyt højdepunkt på Hot 100-listen og går fra fem til tre med "7 Years". Singlen fra det danske popband, der var et verdensomspændende hit i slutningen af sidste år, er den bedst sælgende sang i USA for anden uge i træk, skriver Billboard.

LÆS OGSÅ: Lukas Grahams succes: Nu kommer cover-versionerne

Når det danske band alligevel ikke topper listen skyldes det, at man ’kun’ ligger nummer tre på listen over mest streamede sange og nummer 15 på listen over de mest spillede sange i radioen. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok