Tom Kristensen får nem adresse: Herre over egen vej

Tom Kristensen får nem adresse: Herre over egen vej

Det er ikke kun Tom Kristensens nybyggede hus, der er noget helt særligt

Den nifoldige Le Mans-vinder har brugt tiden, siden han trak sig tilbage som racerkører, på at bygge et kæmpe hus i hjembyen Hobro. Tom Kristensen, 48, og hans familie er netop rykket ind i det 636 kvadratmeter store hus, som stod færdigt i 2015.

Der er luksus over hele linjen i Kristensens nye domicil, som består af hele otte værelser, tre toiletter og to badeværelser.

LÆS OGSÅ: Englands rigeste teenager lever det vilde liv

Ved siden af familiens hus har racerkøreren fået opført en bygning på 544 kvadratmeter, hvis funktion er at være et såkaldt "udstillings-pitstop".

Artiklen fortsætter under billedetTom Kristensen får nok ingen problemer med at huske sin nye adresse. Foto: Klaus Bo Christensen

Det mest fornemme ved Tom Kristensens nye hus må dog uden tvivl være adressen. Sidste år døbte Mariager Kommune nemlig den vej, som racerhelten var i gang med at bygge huset på, "Tom Kristensen Vej" - og så har han den tilmed helt for sig selv.

LÆS OGSÅ: Dramatisk lukkefest på Zen: Fetterlein smidt ud 

Le Mans-millionæren har dog problemer med at komme af med sit tidligere hjem, som også ligger i Hobro. I ni måneder har parcelhuset været til salg. Kristensen kan sikkert godt bruge pengene fra salget, da han har finansieret sit nye drømmehus med et realkreditlån på svimlende ni millioner.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok