banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Skuespilleren Christopher Læssø har selv mærket på egen krop, at fremmedhad eksisterer, fortæller han.

Talent-vært: Kim Bodnia kaldte mig ’sorte svin’

Ifølge skuespilleren Christopher Læssø blev han for fire år siden kaldt "sorte svin" af Kim Bodnia.

- Siger manden som engang kaldte mig ’sorte svin’ i en 7/11 – HYYYKLEER!!!

Sådan skriver "Danmark har talent"-vært og skuespiller Christopher Læssø på Facebook, hvor han har lagt et billede af en avisartikel op.

Artiklen hedder: "Kim Bodnia: Nej efter anti-semitisme" og handler om, at Kim Bodnia sagde nej tak til en tredje sæson af den dansk-svenske serie "Broen" grundet voksende anti-semitisme i vores naboland.

LÆS OGSÅ: Kim Bodnia åben for Broen 4

Og det er en hyklerisk kommentar, når den kommer fra Kim Bodnia, mener Christopher Læssø, der i kommentarfeltet uddyber, hvad der skete for efterhånden fire år siden.

- Stod i 7/11 ved Rådhuspladsen kl. lort om natten, så kan jeg høre en fyr, som brokker sig over et eller andet ovre ved kølemontren. Jeg vender mig om, og ser Mr. Bodnia himself. Han kommer hen til disken, hvor jeg står og bliver betjent, og i det jeg vender mig om og smiler til Mr. Bodnia himself, udbryder han ”Sorte svin”.

- Der går et moment, det "sorte svin" hænger i luften, men jeg er så træt og paf, at jeg ikke formår at tage til genmæle. Fire år senere klikker jeg ind på ovennævnte artikel og tænker WTF!!! (what the fuck, red.).

LÆS OGSÅ: Thure efter Broen: Måtte trække stikket

HER&NU har været i kontakt med Christopher Læssø, der ikke ønsker at kommentere yderligere på sagen. HER&NU ville blandt andet gerne spørge til, hvorfor han har valgt at stå frem med sin historie, og om han er 100 procent sikker på, at det var Kim Bodnia, han mødte "kl. lort om natten" i en 7-Eleven.

 

Siger manden som en gang kaldte mig 'sorte svin!' i en 7/11- HYYYKLEER!!!

Posted by Christopher Læssø Christensen on Tuesday, February 16, 2016

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok