banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
– Leo fik slet ikke lavet noget af alt det, han havde sat sig for, mens jeg var væk. Han skulle have skrevet en masse, men kunne ikke koncentrere sig uden mig, afslører Sussi.

Sussi rejste uden Leo: Det sker aldrig igen!

Sussi tog sin 82-årige mor med ned i varmen og lod Leo blive hjemme.

En uges mor og datter-hygge på Tenerife blev noget af en prøvelse for den musikalske duo Sussi & Leo. 

Efter at Leo havde kørt Sussi og hendes mor, Bitter Matzen, 82, til lufthavnen i Aalborg, var det hjem til parrets store landejendom i Saltum helt alene. Og mens Leo savnede Sussi så meget, at han ikke kunne tage sig sammen til noget, sad Sussi nede på Playa de las Americas på Tenerife og savnede Leo.

SE BILLEDERNE: Sexede Sussie i sit livs form

Artiklen fortsætter under billedet- Leo gider ikke sol og varme, så der passer min mor og jeg godt sammen. Vi ligger ikke på stranden hele dagen, men to-tre timer kan vi godt holde ud. Foto: Privat

- Det var både første og sidste gang, Leo og jeg ikke rejser på ferie sammen, og det var altså alt for længe at være væk fra hinanden. Det var faktisk Leos idé, at jeg kunne tage min mor med på ferie, for han er ikke så meget til sol og varme. Leo er mere til storbyferie. Og min mor havde gået og ynket lidt over, at hun ikke kom ned sydpå i varmen, så det var oplagt, at vi tog af sted sammen. Det er ti år siden i år, at min far døde, fortæller Sussi Nielsen, 60, som nu er hjemme i Saltum igen.

LÆS OGSÅ: Gravid Bagedyst-vinder: Alle vil røre ved mig

Artiklen fortsætter under billedet- Vi var så heldige at gå forbi en restaurant, som  serverede en 3-retters- menu til 7,5 euro, hvilket svarer til 56 kr. Det var dejlig mad, og der var masser af den. Foto: Privat

- Min mor og jeg havde en skøn tur, og selvom mor er blevet 82 år, er hun meget nem at rejse med. Leo og jeg har tidligere spillet på Gran Canaria, hvor min mor var med. Mor og jeg kan sagtens tåle solen, og vi har det fint med varmen. Vi tager gerne af sted på ferie sammen igen, men næste gang skal Leo med, og så må min mor finde sig i, at det bliver på hans præmisser, fortæller Sussi, som havde lavet en seddel til Leo med, hvad han skulle ordne hjemme, mens pigerne slikkede sol sydpå.

LÆS OGSÅ: Hausgaard om sygemelding: Jeg kunne ikke mere

- Han skulle ordne vores fuglevoliere, rense akvariet og passe vores hund og katte. Og så skulle han vande mine blomster. Alt det fik han også gjort, men så kunne han heller ikke koncentrere sig om mere, siger Sussi med et grin.

Artiklen fortsætter under billedet- Det er sidste gang, jeg tager på ferie uden Leo. Næste gang vi skal på ferie,  bliver det med både mor og Leo, fastslår Sussi. Foto: Privat

Lige nu sidder Sussi og Leo og kigger gamle billeder fra parrets 45 år lange karriere igennem. Jubilæet skal i år fejres med udgivelsen af en dvd med egne numre suppleret med de mange kendte kopier som "Smoke on the Water" og "Himmelhunden", som Sussi & Leo optrådte med på Skansen i Skagen. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok