banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Susanne Bier hitter i udlandet: Over seks millioner så første afsnit af hendes nye serie

Flere millioner englændere så i går premieren på Susanne Biers nye serie

I sidste uge kunne man opleve Susanne Bier og resten af besætning i ”The Night Manager” til den internationale filmfestival i Berlin, hvor de præsenterede den nye serie. ”The Night Manager” er en mini-serie på seks episoder og Susanne Biers første forsøg i den genre.

LÆS OGSÅ: Marie Boda om succesen: Det er heftigt 

Tidligere har den danske instruktør haft stor succes med sine film, og det ser umiddelbart ud til hun fortsætter succesen i serie-verdenen, for da ”The Night Manager” i går havde premiere på BBC One, var der hele 6,14 millioner seere som fulgte med. Det skriver The Hollywood Reporter.  

LÆS OGSÅ: Dansker er Victoria's Secrets nye engel  

Til sammenligning havde den stort anlagte serie ”War And Peace” med ”Downton Abbey”-stjernen Lily James i hovedrollen 6,3 millioner seere, da den i januar havde premiere på samme kanal.

”The Night Manager” har Tom Hiddleston i hovedrollen, mens resten af rollelisten tæller navne som Hugh Laurie (House) og Tom Hollander (Pirates of the Caribbean).

LÆS OGSÅ: Hugh Laurie skamroser Susanne Bier  

Hugh Laurie spiller våbensælgeren Roper som Jonathan Pine (Tom Hiddleston) bliver rekrutteret til at afsløre. 

- Jeg har øvet mig lige siden jeg var en ung dreng til at være slem, har 58-årige Hugh Laurie tidligere sagt til HER&NU om skurkerollen, hvor han også roste den danske instruktør. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok