banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
– Jeg er veganer, jeg træner, og jeg har måske også gode gener.

Supersunde Ulrich Thomsen: Intet kød - masser af træning

Skuespilleren er langt fra den storrygende karakter han spiller i "Kollektivet"

I ”Kollektivet” sidder kollektivisterne rundt om bordet i mange timer og drikker øl og ryger cigaretter, men for at skuespillerne ikke skulle blive både fulde og få rygerlunger, er der lightøl i flaskerne og urter i cigaretterne.

- Jeg ryger i filmen, men drak ikke så meget trods alt. Jeg prøvede det den gang i 1995, da vi lavede "Portland" med Niels Arden Oplev, hvor jeg æder burgere, ryger cigaretter og drikker øl, samtidig mens jeg snakker.  Og det var rigtige guldøl og rigtige cigaretter og burgere. Så efter optagelse seks-syv, hvor jeg havde drukket mig hamrende fuld i guldøl og røget en masse cigaretter - jeg ryger jo ikke - og havde spist 500 burgere, så lærte jeg nogle teknikker om, at man nok holde lidt igen med den slags. De urte-cigaretter, vi ryger i "Kollektivet" smager ikke af noget, og de er helt uskadelige, fortæller Ulrich Thomsen, der i dag fremstår knivskarpt og veltrænet. Og det er ikke tilfældigt.

LÆS OGSÅ: Pilou Asbæk filmer i New Zealand: Familien er med 

Artiklen fortsætter under billedetDer bliver røget her og der og i sengen i "Kollektivet". Her oser Trine Dyrholm og Ulrich Thomsen.  Foto: Polfoto

LÆS OGSÅ: Tom Kristensen får nem adresse: Herre over egen vej 

- Jeg er veganer, og så træner jeg. Og jeg har måske også gode gener. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg hverken spiser kød eller æg eller drikker mælk. Jeg lever meget af grønsager og frugt. Det en udfordring i Danmark, for vi er så håbløst bagud, hvad det angår, mens Berlin er et slaraffenland. Hvis jeg er et sted, hvor der er flest almindelige restauranter, så spiser jeg lidt vegetarisk.  Og når jeg er ude på lange optagelser, så er det faktisk blevet ret trendy og ikke så svært. Det startede ud fra et helt personligt perspektiv om, at jeg havde det væsentligt bedre, når jeg ikke spiste kød, og så lod jeg bare være. Jeg sov bare bedre om natten, når jeg ikke spiste store bøffer og burgere, og så lod jeg bare være. Så er der også kommet hele perspektivet om forurening og dyrevelfærd med i den sammenhæng. Og det har jeg det fint med ikke at være en del af længere. Jeg har gjort det nu i et års tid.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok