Stort interview: Sådan er mit liv som mor
Stephanie "Geggo" Christiansen er dybt forelsket i sin lille datter.

Stort interview: Sådan er mit liv som mor

Jeg elsker livet højere end nogensinde, lyder det fra Geggo, som afslører, at det er kæresten Cengiz, der står op og skifter ble om natten.

Der er gået godt halvanden måned, siden "Familien fra Bryggen"-stjernen Stephanie "Geggo" Christiansen blev mor til sit første barn, Alba.

Siden har hendes blog og Instagram svømmet over med kærlighedserklæringer til det nye familiemedlem, og HER&NU tog derfor en snak med Geggo om det at blive mor til sit første barn.

Hvordan har dit liv ændret sig, efter du blev mor?
- Min livsstil har egentlig ikke ændret sig drastisk, efter jeg blev mor. Jeg var stoppet med at feste og var jo blevet "voksen", hvis man kan sige det sådan. Men mit liv er blevet bedre, efter jeg er blevet mor. Jeg elsker livet højere end nogensinde.

LÆS OGSÅ: Geggos datter er en måned gammel: Se det søde billede

Hvordan har det været pludselig at skulle sætte sig selv i anden række?
- Jeg har lagt mit ego på hylden, og det er faldet mig helt naturligt at gøre. Det har ikke været en svær omvæltning at lade hende komme i første række. Det er bare sket automatisk, som det forhåbentlig gør for alle, når de bliver mor.

Er der nogle ting, der er kommet bag på dig ved mor-rollen? Positivt som negativt
- Folk sagde 'du aner ikke, hvad kærlighed er, før du bliver mor', og jeg tænkte "jaja, den er god med jer, selvfølgelig ved jeg da, hvad kærlighed er" - men nej. Det havde de fuldstændig ret i. Den ubetingede og kæmpestore kærlighed, der slog mig det øjeblik, hun kom op på maven, efter jeg havde født hende, den slog benene totalt væk under mig. Og jeg er stadig overvældet af, hvor højt man kan elske det lille smukke væsen, man har skabt. Jeg kigger på hende hele tiden.

Artiklen fortsætter under billedetAlle burde have en som ham, siger Stephanie 'Geggo' om kæresten Cengiz. Foto: Janus Nielsen.

Du virker meget glad på bloggen og på Instagram. Men hvad med barnegråd, bleskift og de tidlige morgener. Er alt virkelig kun positivt?
- Jeg ved godt, det hele ser enormt lyserødt ud - men med fare for at lyde kvalmende kliché-agtig, så ér det faktisk så skønt, som det ser ud. Men jeg ved godt, hvorfor jeg har sådan et overskud og positivitet - fordi jeg er en af de heldige, der har en 120 procent engageret kæreste, der går hjemme sammen med mig. Det har resulteret i, at jeg kan lave mad to gange om dagen og gøre huset rent, så min OCD ikke flipper ud. Han er virkelig guld værd. En virkelig god far.

LÆS OGSÅ: Geggo: Jeg elsker at amme min datter

Du nævner på bloggen, at Alba ikke skal i nærheden af røg. Er der andre lignende punkter, hvor du har lavet regler?
- Jeg har egentlig ikke lavet regler som sådan, jeg tager det hele meget afslappet, jeg hviler ret meget i mig selv som mor, synes jeg. Jeg vil ikke have hende i hjem, der ryges, det siger sig selv. Jeg vil selvfølgelig også gerne have, at folk har rene fingre, inden de sidder og piller ved hendes ansigt, men det giver vel også sig selv. Thats about it. 

Du har været på optagelser i dag. Skal Alba være med i "Familien fra Bryggen", og hvilke tanker har du i så fald gjort dig omkring det?
- Alba er lidt med i "Familien fra Bryggen", ja. Vi skåner hende i forhold til, hvad de følger med på. Lige nu er hun jo så lille, så hun sover en del og 'deltager' ikke rigtig, som et ældre barn ville gøre. Der er mest fokus på os som forældre. Men fx har vi aftalt, at der ikke må filmes i de nedre regioner under bleskift. Hun skal ikke kunne se sig selv nøgen på tv, når hun engang bliver stor.

LÆS OGSÅ: Her er Linse Kesslers nye musikvideo

Hvad er næste skridt. Skal du snart have ring på fingeren?
- Haha. Den må du tage med Mr. C derhjemme (kæresten Cengiz, red.). Ej, vi tager en ting ad gangen og spreder tingene lidt ud over livet - det er jo ikke noget, der bare skal overståes.

Nævn et tidspunkt hvor du tænkte: 'Hvor er det fantastisk at være mor'. Og et hvor du tænkte: 'Åh Gud, det her kan jeg næsten ikke overskue'
- Jeg tænker 'Gud, hvor er det fantastisk at være mor' hver eneste dag, flere gange om dagen. Især når jeg sidder og ammer hende. Og da hun første gang smilede for et par dage siden, der slog det mig virkelig - for fanden hvor er jeg forelsket i hende. 

- Jeg ved godt det lyder røvsygt, men der er ikke noget tidspunkt, jeg har tænkt at tingene var for uoverskuelige. Jeg tror, det er, fordi jeg har en kæreste, der deltager så meget som han gør. Selv om natten står han op og skifter ble, for så at give hende til mig så jeg kan amme. Jeg har sagt, han ikke behøver gøre det, men han insisterer. Alle burde have en som ham.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald: Bruger formue på baby

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok