Stine Kronborg på røven: Jeg må sælge alt
Stine Kronborg kan lige nu opleves i "Jeg er en celebrity - få mig væk herfra" på TV3.

Stine Kronborg på røven: Jeg må sælge alt

BLOG:Læs alt om Stines dramatisk døgn, hvor både kontanter, kreditkort, bil og alle de frække kostumer forsvandt!

Hvor fanden er min bil og hvem har nappet min pung? Pludselig stod jeg med en følelse af at min identitet var blevet taget fra mig. Ingen penge, kreditkort eller ID. Og ingen bil eller kostumer.  I skrivende stund aner jeg stadig ikke helt hvordan jeg skal komme igennem de næste par dage og uger. Tidligere på dagen havde jeg masser af penge og et liv der kørte totalt på skinner.

 

LÆS OGSÅ: Se de frække kostumer: Stine Kronborg sælger ud

 

(Bloggen fortsætter under billedet)

Foto: Stine Kronborg

Jeg havde efter Arnold Classic valgt at blive i Melbourne for at træne med min amerikanske coach, Chris Cormier. Jeg ser alt dette som en investering i min fremtid, så derfor var jeg ikke fedtet med hvordan jeg brugte penge på Arnold Classic. Vil man være en stjerne skal man også opføre sig som en, har jeg lært.

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg: De siger, at jeg ligner en mand

Jeg havde også del kontanter på mig, da min veninde havde givet mig 3000,- for den lejlighed vi delte i Melbourne og dem skulle jeg bruge til at betale husleje med når jeg kom hjem. Huslejen jeg var en uge bagud med, så jeg valgte at betale det meste med mine kreditkort f.eks. taxaen til lufthavnen, da jeg skulle tilbage til Sydney.

Sætter mig hurtigt ned i lufthavnen og pakker lidt om inden jeg checker ind. Da jeg er ved at gå igennem sikkerhedskontrollen opdager jeg at jeg ikke har min pung på mig. Tænker at jeg nok har fået lagt den i kufferten og prøver at se om jeg kan få kaldt den tilbage, men det var et blankt nej. Checker lige hurtigt der hvor jeg havde pakket om, men var egentlig overbevist om at jeg havde fået lagt den i kufferten.

 

(Bloggen fortsætter under billedet)

Foto: Stine Kronborg

Nej, INGEN PUNG da jeg lander i Sydney. Fuck fuck. Hastede over til informationen og fik nummeret til Melbourne lufthavns hittegods. Men nej. De havde ikke fundet den. Ringede til Doherthy’s Gym for at få nummeret til ham som havde bestilt min taxa. Måske kunne jeg finde taxaen jeg havde kørt med og måske havde fået lagt den på bagsædet, da jeg havde betalt. Nej, min mega dyre Louis Vuitton-pung, fyldt med kontanter og alle mine kort, er pist væk.

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg: Jungletur har åbnet mine øjne

Heldigvis havde jeg $50 i min kuffert, så jeg kunne tage en taxa hjem, da det nu var blevet omkring midnat og ikke lige kunne se andre muligheder for at komme hjem. Da jeg kommer hjem ser jeg, at porten er brudt op og at min bil er væk! FUCK! Alle mine kostumer var bagi bilen og jeg havde shows fra middagstid dagen efter. Hvad nu? Det var ligesom en film. En dårlig en. Hvad skulle jeg gøre?

Havde dog en fornemmelse af hvor bilen var. Personen som jeg mistænkte ville bare ikke tage telefonen eller svarer på beskeder. Fik spærret mine australske og danske kort, og fik også hyggesnakket lidt med min bank og grinet lidt. Ja, jeg var egentlig overraskende rolig omkring hele situationen, da det er mit liv i en nøddeskal.

 

(Bloggen fortsætter under billedet)

Foto: Stine Kronborg

Det sidste stykke tid har jeg kørt rundt i en bil jeg havde lånt af en af mine ”beundrere”, da han havde tre. Han ville egentlig sætte mig op med et sponsorat hos Subaru, men jeg synes det var tosset når nu han havde tre biler. Min gamle bil skulle gen-registreres og have ny forsikring, men det er lidt dumt at gøre nu når jeg alligevel snart skal forlade Australien.

Min "beundrer" insisterede på at hjælpe med at sælge, og så kunne jeg bare køre i hans på ubestemt tid. Ja, det var vist ubestemt, for han var blevet fornærmet over at jeg ikke havde skrevet efter at jeg havde været på scenen til Arnold Classic, og det skulle jeg nu bøde for…

LÆS OGSÅ: Jeg dater ikke gifte mænd og jeg faker ikke orgasmer

Vidste dog hvor min gamle bil var parkeret, så fredag morgen fik jeg en af mine venner til at kører mig derhen. Og ganske rigtigt lå alle mine kostumer på bagsædet og nøglen var gemt på forhjulet.

Jeg tror rigtig meget på at ting sker af en årsag, og nogle gange skal jeg have det sparket hårdt ind for at jeg forstår det. Lidt ligesom med kærlighed. Hvis ikke man virkelig skærer ud i pap, at man kan lide mig, ja, så ser jeg det ikke. Men hvad fanden skulle denne situation fortælle mig?

 

(Bloggen fortsætter under billedet)

Foto: Stine Kronborg

Min første tanke med min bil-situation var at jeg skulle have betalt registreringen, så jeg kunne køre rundt til mine jobs. Men jeg havde hverken kontanter eller kreditkort til at betale. Det ville også først kræve en tur til mekanikeren for at få et sikkerheds check, så minimum seks måneders registrering og forsikring. Mange penge når jeg alligevel skal have solgt lortet inden… vent lidt… inden… SHIT. Mit australske visa udløber om 10 UGER!

Og dér gik det op for mig at jeg skal til at have rundet mit australske liv af og have planlagt mit næste “skridt”. Og 10 uger er ikke særlig meget når man skal have solgt ALT. Lånte $100 af min ven så jeg kunne få lidt mad. Jeg tog så en hurtig beslutning og valgte at køre i min uregistrerede bil resten af dagen til de shows jeg havde. Men fordi der er scannere placeret rundt omkring kan jeg ikke BARE gøre det uden at jeg skal bøde hårdt for det.

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg: Jeg kan blive flov over at være dansk

Min umiddelbare plan er at jeg skal til at stoppe mine shows, sælge mine kostumer og tænke i andre baner for at få mad på bordet. Det er også ok. At lave shows var mest for at holde mit navn varmt i Australian, men ifølge mine nye planer er der jo et andet land og et nyt eventyr der venter.

 

(Bloggen fortsætter under billedet)

Foto: Stine Kronborg

Første prioritering er selvfølgelig stadig min træning hvis jeg vil jagte drømmen om det pro kort. Så i stedet for at stresse over min penge og bil-situation har jeg siddet og skrevet mit nye trænings program og lavede nye trænings split. Jep, det er hvad jeg elsker og hvad jeg vil. Og det kræver ingen bil eller kostumer.

LÆS OGSÅ: Spild af god krop, at jeg er single

Jeg har også fået en del positive henvendelser og spørgsmål fra Danmark med hensyn til træning og diæt, og jeg har besluttet at begynde at tilbyde Skype-sessions til dem der interesseret i min hjælp. Ja, det er helt sikkert min nye passion og også det jeg slutter min diplomuddannelse med i næste måned.

 

(Bloggen fortsætter under billedet)

Foto: Stine Kronborg

Pungen er væk, jeg har ingen bil og hvad så? Jeg er stadig sund og glad og det er det vigtigste. Så endnu engang fik jeg vendt en krise situation til noget positivt. Det er vidst et af mine kendetegn ;)

KH Stine

PS! Hvis du er interesseret i Skype-coaching er du velkommen til at kontakte mig på stine@stinekronborg.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok