Stine Kronborg: Jungletur har åbnet mine øjne

Stine Kronborg: Jungletur har åbnet mine øjne

Svært at komme tilbage til civilisationen efter et par uger i junglen med Gustav og et tv-hold

Hold da op nogle vilde uger jeg lige har haft i Sydafrika sammen med andre danske kendisser. Helt sikkert en øjenåbner og et minde for livet. Hvad der præcis sker i “JEG ER EN CELEBRITY… Få mig væk herfra!” og hvordan jeg klarer det, må du vente med at se til det kommer på TV3.

Jeg kan fortælle så meget, at man oplever verdenen på ny, når man kommer ud af junglen og tilbage til civilisationen igen. Bare det at børste tænder imens man kan se sig selv i et spejl er helt mærkeligt. Jeg tror, jeg stod og stirrede i 20 minutter og vendte og drejede omkring… nok også for at se, hvor meget muskelmasse jeg havde tabt samt hvor flad jeg var blevet af jungle diæten.

Følelsen af at sove indendørs i en rigtig seng med sengetøj efter at have vænnet sig til at sove i sovepose under åben himmel til lyden af naturen. Havde faktisk lidt svært ved at sove fordi der var alt for stille og savnede den friske luft, selv de nætter hvor det stod ned med regn og Tor viste sit lysshow frem… det var sgu fantastisk.

Det var en helt speciel oplevelse at få lov til at dele lejr med Henrik Qvortrup, Gustav Salinas, Anni Fønsby, Jesper Skibby, Sisse Marie, Amin Jensen, Torben Chris, Margrethe Koytu og Inez Gavlianez. Der bliver delt livshistorier, synspunkter, diskuteret diverse emner, vi får rykket grænser, kreeret minder for livet og vi bliver presset til det yderste, imens vi lever på sultegrænsen med en mikrofon omkring halsen og kamera på os 24-7.


Deltagerne i "JEG ER EN CELEBRITY... Få mig væk herfra"

Jeg sad med mange blandede følelser i flyet på vej tilbage til Australien, hvor jeg skulle fluks hjem og fortsætte min forberedelse til Arnold Classic 2015. Det var en blandet fornemmelse. Både glæde, men også tristhed. Selvfølgelig glædede jeg mig til at komme tilbage til min træning, men på de to uger kom jeg utrolig tæt på alle disse super personligheder, og jeg må virkelig også indrømme, at jeg nok er kommet til at savne Danmark endnu mere nu.


Stine hygge med Margrethe Koytu

Vidste inden jeg drog i junglen, at min bodybuilding diæt ville blive umulig at holde og at det nok var prisen jeg måtte betale for at ville alt på én gang og tage imod endnu en udfordring og dermed køre to konkurrencer på samme tid.

Jeg så virkelig flad ud, da jeg kom ud og meget tynd, og jo, jeg mistede da lidt muskelmasse kunne jeg også se på mine mål. Men faktisk var det som om at allerede efter to måltider af mine muskelmad, at musklerne begyndte at puste sig op igen… og det kunne også ses på vægten, der røg to kg op på bare fem dage.

Har aldrig været sådan en udendørs person på den måde med lejrbål, sove i det fri, ikke have elektricitet etc. så troede at jeg ville savne min seng, vaskemaskine, musik og andre luksus goder.

Hvad jeg savnede mest? Helt sikkert mine seks nøje afvejede muskel-mad måltider og min træning. Spiste ikke engang den lækre chokoladekage, brød, smør og ost der blev serveret med flymaden. Ja, jeg sagde lækre. For satan, hvor alt smager godt efter det vi fik at spise i junglen.


Stine sammen med Henrik Qvortrup 

Forinden jeg tog af sted, spurgte jeg min coach, om jeg måtte få et cheat meal og svaret var et hårdt, ”NEJ! Vi skal først se hvad der sker i junglen”. Men den sidste aften i Sydney inden jeg drog mod Afrika, blev jeg inviteret ud på middag af min lækre mandestripperven som endte i en god rødvins brandert og lidt nøgendans i regnen midt om natten… så helt kedelig er hende Stine Kronborg ikke blevet. Hahaha.

Han stod også og tog imod mig i lufthavnen, da jeg landende, men ingen uartigheder på mad eller drikkefronten, da jeg skulle stå ret for min coach dagen efter.

Trods jeg intet kan afsløre, om hvad jeg gør/ikke gør i “JEG ER EN CELEBRITY… Få mig væk herfra!” så kan jeg helt klart mærke, at jeg har haft brug for den jungletur. Man får tænkt meget over livet, når man bliver afskåret fra civilisationen.

Så ud over at jeg nu skal huske at trække ud i toilettet og ikke bare lukke brættet ned på dasset, tage brusebad i stedet for at bade i en flod, lave mad på et kogeblus i stedet for over lejrbålet… Så har jeg en del nye fremtidsplaner og drømme jeg skal arbejde på at få realiseret.

Min junglediæt ikke var sund for kroppen, hvis man tænker ernæring, men den var helt klart sund for sjælen og jeg er blevet mindet om, hvor vigtigt det er at stoppe op, trække vejret og værdsætte livet på ny. Moderjord er sgu fantastisk, og vi skal huske at nyde hvor heldige og privilegerede vi er… og faktisk hvor røvforkælede vi også er ;)

Glæder mig til at dele min oplevelse med dig på TV fra mandag den 9. marts kl. 21.00 på TV3.

Jeg kan med sikkerhed sige, at dette program vil blive en af dem jeg vil se tilbage på og tænke, “Nøj, hvor er jeg glad for jeg gjorde det!”

KH Stine

Du kan følge Stine og de andres anstrengelser her på siden, hvor vi dækker ”JEG ER EN CELEBRITY… Få mig væk herfra”

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok