Stine Kronborg: Jeg dater ikke gifte mænd og jeg faker ikke orgasmer

Stine Kronborg: Jeg dater ikke gifte mænd og jeg faker ikke orgasmer

Danseren siger fra overfor de mange mænd, der prøver at score hende

Så er det sgu 2015 og jeg har et par ting jeg bliver nødt til at gøre noget ved. Første stop: Mænd der kører dobbeltspil, diller-billeder og kvinder der faker orgasmer…

Ja ja, jeg laver mange sexet shows og billeder med ganske lidt tøj på og nogle gange også uden en trevl på kroppen og det vil jeg nok også blive ved med, da det er dér, jeg udfolder min artistiske side. Jeg har stor lidenskab for det jeg leverer på en scene og kvindekroppen generelt, men jeg er stadig et ordentligt menneske til dagligt som vil behandles med respekt. Jeg gør ikke nogen noget ondt. Jeg vækker nok en masse fantasier, men det giver sgu ikke grønt lys til at tro, at jeg er et 24-timers online callgirl som bare gerne vil se din diller eller høre, hvordan du vil ‘bolle min røv’… Undskyld mig, men jeg synes, det er pænt ulækkert, når jeg ikke engang kender dig.

LÆS OGSÅ: STINE KRONBORG: PROTEIN-PANDEKAGER SOM JULEMAD

Jeg kan ikke forstå, at man som mand har brug for at sende billeder af deres penis til mig. Hvad skete der med forspil, romantik og forelskelser? Jeg har intet imod at modtage sådan et billede, hvis det er kommet til den leg i et forhold og man måske er langt væk fra hinanden, eller lige vil lægge op til en god velkomst, når man kommer hjem. Synes dog at nogle af billerne er morsomme og kan da godt være lidt imponeret over, hvad ‘den’ er pyntet med, udformningen og størrelse, hvilke boxer shorts der er nede om anklerne eller hvilket betræk der er på dynen hahaha… Men problemet er, at jeg modtager dem mest om morgenen, når jeg vågner fra min prinsessesøvn (læs jeg er morgensur) og så er det ikke det fedeste at få stukket i hovedet…. altså med mindre det var fra ham der ligger ved siden af mig.

Jeg må åbenbart være én af dem mange mænd tænker på, når de hygger med sig selv.... Ok, det kan jeg ikke lade vær med at smile over, det er egentlig ok hahaha og det tager jeg som et kompliment. Og et andet kompliment jeg netop lige har modtaget er, at jeg har vundet “Årets Steg” inde på singlesex.dk imod kvinder som Christiane, Mascha Vang, Helena Christensen m.fl. så takker alle mændene, jeg skal nok blive ved med at fodre jeres fantasier, hvis I respekterer mine grænser.En anden ting jeg simpelthen ikke forstår, er hvornår det pludselig er blevet “helt normalt” at man som mand synes det er helt ok at flirte, sende billeder, invitere ud og sågar mødes med mig… Og når jeg så spørger efter at jeg kan mærke at der bliver lagt op til mere. “Hey forresten, er du single?”…Og svaret er ; “Sjovt du spørger. Jeg er gift og har børn!!!”. WHAT???. Så må jeg jo indrømme, at jeg bliver sgu forvirret, når nu vi har været på date, hvortil manden svarer “Hvorfor forvirret, er det ikke helt normalt nu til dags?”. Jo desværre, og det gør mig pisse hamrende sur, at jeg for det første bliver nødt til at spørge (ellers ville de nok glemme at nævne det), det burde slet ikke være sådan, og for det andet, at det virkelig virker som om, de ikke føler der er noget galt i det?

Har masser af andre eksempler og jeg tænker tit over, hvad deres kærester/koner ville sige til, hvis jeg sendte dem de samtaler, billeder og videoer til dem som jeg har. Jeg er dog ikke ude på at såre nogen, men vil dog gerne lige lave et opråb om, at NOGET ER GALT!! Problemet er, at jeg ikke helt ved, hvor dette er startet? Er det kæresten/konen som er kedelig, kedsomhed generelt, forkert opdragelse eller mig selv som er skyld i det?

LÆS OGSÅ: TAYLOR SWIFT VIL HELST VÆRE SØD

Jeg har haft talt med en uddannet psykolog om det her i Australien, hvor jeg har boet efterhånden i 4 år, omkring det med dobbeltspil. Hun fortalte mig, at de fleste australske libanesere, grækere, italienere (hvilket der er rigtig mange af her i Sydney og i flere generationer), er opdraget af deres mødre med, at der er “skøger” og der er “koner”. Man spørger ikke sin kone om et blowjob, fordi de mener, at det er beskidt, så derfor har de deres elskerinder til at gøre det. Hvis man er en kvinde med selvtillid, tror de automatisk, at man er en skøge. Det er åbenbart en fire timers lang samtale i deres opvækst der gør, at de synes det er ok at opsøge sex uden for ægteskabet, hvis det altså bare er med en skøge.

Er jeg en skøge? NEJ NEJ og atter NEJ, men ja, jeg er selvstændig og har selvtillid. Jeg er dog blevet tilbudt at blive kone nummer 2 i et muslimsk ægteskab, og han har vendt tilbage flere gange og spurgt, om jeg har tænkt over det.… Rart at vide at jeg da er gifte materiale i nogens øjne hahaha.  Jeg har dog takket nej.

Andre beskriver dobbeltspillet som “abeforhold”, at der er mænd som ikke vil give slip, før der er en ny lian at svinge til… Jeg tror dog bare ikke, at dem jeg har haft talt med var ude på at skifte, de ville bare se, hvad de kunne slippe af sted med. Og helt ærligt, så vil jeg have en mand der tør være en mand og stå ved sine handlinger, ikke en tøvende utro skiderik.

LÆS OGSÅ: MIRANDA KERR: DET ER I ORDEN AT DATE FLERE MÆND

Jeg har selv været hende, hvor kæresten var utro og det har nok ødelagt mig en hel del. Nogle gange føler jeg, at jeg leder efter en enhjørning, men jeg tror stadig på, jeg vil finder ham, ham jeg falder pladask for og som kun har øjne for mig og ikke har andre end mig. Så derfor har jeg 2 regler som jeg ikke bukker under for: jeg dater ikke gifte mænd og jeg faker ikke orgasmer!!! Det sidste er mere fordi det er pisse irriterende, hvis en mand som tror han er åh så god, bare fordi en masse piger har haft faket og han i realiteten ikke aner, hvad han laver…

Så mit første opråb til 2015 om en bedre verden. Mænd skal mande sig op og gøre deres ædlere dele mere ædle og kvinder skal stoppe med at fake orgasmer og sige hvad de vil have.

På forhånd tak

Stine

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok