banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Stine Kronborg: I chok over fars død

- Jeg har stadig mareridt over den sidste nat på hospitalet, siger Stine Kronborg

Det, der skulle have været en hyggelig familiejul, udviklede sig hurtigt til et regulært mareridt for Stine Kronborg. Da hendes far Steen ankom til Florida for at besøge Stine og hendes brødre, der bor i USA, var han dårlig og måtte indlægges. Undersøgelser viste, at han var ramt af kræft i flere organer, og desværre overlevede han ikke komplikationer efter en ellers rutinemæssig biopsi i leveren. 

- Jeg har stadig mareridt over den sidste nat på hospitalet, men det går meget bedre, fortæller Stine, der var ved sin fars side, da han døde.

LÆS OGSÅ: Barnestjerne afslører: Forbudt kærlighed

- Jeg er helt overvældet af alle de mennesker der tænker på min familie og jeg i denne tid fra hele verdenen. At føle den omsorg og støtte har virkelig hjulpet. Derudover har jeg og mine brødre også fået ny kontakt til venner og veninder, vi ikke har talt med i mange år, samt folk der kunne huske både min far og mor fra deres bagerbutik i Stege og Nakskov. Det er rart at vide, at min far var så vellidt.

LÆS OGSÅ: Lina Rafn: Slut med koncerter 

Inden Stines far døde nåede hun at tale mange ting igennem med ham.

- Han fortalte mig på hospitalet, at han ville brændes og have asken spredt i vandet. Så han er netop blevet kremeret. Vi vil sprede noget af ham i den Mexicanske Golf og resten skal flyves til Danmark, hvor vi vil forsøge at få ham ved siden af min mor i “de ukendtes” hjemme i Nakskov. Min bror ved, hvor hun ligger. Der er dog ikke arrangeret nogen dato for en mindehøjtidelighed, da det er svært at få alle samlet. Så det bliver nok først til sommer, at vi alle (mine brødre og jeg) kan være i Danmark på samme tid. Så vi vil samle min fars venner og tage dem ud på en bådtur og skåle for ham.

LÆS OGSÅ: Ole Henriksen raser: Ingen farlig kemi i mine produkter! 

Der er ingen tvivl om, at Stines fars død efterlader et enormt tomrum i hendes liv.

- Min far og jeg var rigtig tætte. Han var ikke bleg for at dele links til nogle af de kontroversielle photoshoots og artikler jeg har lavet, hvor han så ville skrive “Hvor ser du bare godt ud!". Han har altid kun rost mig eller grinet, rystet på hovedet og sagt, "Du er tosset", men med kærlighed i stemmen. Da jeg skulle til Australien og var lidt bekymret omkring det hele, svarede han mig, “Hej Stine, du skal gøre som du har lyst til. Jeg synes, det lyder rigtig godt. Du skal ikke tænke på andre. Den gode tid kan ingen tage fra dig. Bare du er lykkelig med dit liv. Far”, fortæller Stine.

- Han var en mand af få ord, men hans råd gav altid mening og jeg kunne mærke, at han var specielt stolt af mig, når jeg gik imod strømmen og ringede op og sagde hej fra et nyt land. Dog grinede han, når han vidste jeg skulle fortælle min bror om mine bedrifter og sagde, “God fornøjelse med det”, da han godt vidste at resten af min familie nok er af en lidt anden natur. Så ja, jeg kommer til at mangle min største fan. Han nåede dog at fortælle min bror Paw, at han elskede at læse min blog og han synes, jeg skrev så godt, så selv på dødslejet fik han lige hjulpet mig til at fortsætte og håbe at de vil støtte mig, når han ikke er her længere.

LÆS OGSÅ: Dem mistede vi i 2015 

Stine Kronborg kommer til Danmark igen sidst i januar i forbindelse med sin tjans som vært på Reality Awards. Men samtidig venter også en trist opgave.

- Jeg skal også ordne alt det praktiske med dødsboet. Jeg kan endnu ikke svare på hvor lang tid jeg bliver, da jeg simpelthen ikke aner hvor lang tid sådan noget kan tage. Så det giver mig en del hovedpine og de praktiske bekymringer er desværre ved at tage over sorgen. Men jeg har jo lovet min far at blive ved med at kæmpe for min drøm, så jeg holder hovedet højt og har ikke skippet én eneste træning. Dog kan jeg nok med garanti sige, at jeg kommer til at være meget mere i Danmark end jeg havde regnet med, slutter Stine.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok