Stine Kronborg: De siger, at jeg ligner en mand!
Jeg spiser kæmpe mængder af mad og træner som en gal.

Stine Kronborg: De siger, at jeg ligner en mand!

BLOG: Her er sandheden om min krop i 'Jeg er en celebrity - få mig væk herfra'

Så popper der pludselig en mail op i min inbox. ”Kære Stine. Efter din deltagelse i realityprogrammet har jeg fået et par henvendelser fra folk der mener, at du må være på steroider for at få sådan en krop. Passer det?” Og på Facebook kan jeg læse, at nogen tror, at jeg må være et medicinsk forsøg, der gået galt og har forvandlet mig til en form for Hulk. Og så er der kommentarer som, “Hvorfor har Stine Kronborg fået lavet store bryster, når hun er så opsat på at ligne en mand?”

LÆS OGSÅ: Se Stine Kronborgs nye bryster

Hvorfor nu det? Jo, 'Jeg er en celebrity… få mig væk herfra!' har netop haft premiere, og det optog vi, mens jeg var i gang med at gøre klar til en stor bodybuilding-konkurrence.

(Blogindlægget fortsætter under billedet)


Åh, for fanden. Jeg bliver så træt i hovedet af, at nogen har så små hjerner og bare er så respektløse. Men klart er det nemmere at kortslutte og tænke, at jeg må da bruge ulovlige hjælpemidler. Det er lettere end at sætte sig ind i, hvad det kræver at gøre, end hvad jeg gør. Selv om jeg her på min blog har skrevet om det uge efter uge, måned efter måned. Selv i den mindste detalje.

Det er bestemt nemmere at spise pizza, burger, brunch og drikke café latte end at stå op fire måneder i træk og lave en times cardio, før jeg spiser min protein-rige minus sukker morgenmad og drikker sort kaffe. På trods af at jeg ELSKER café latte, brunch, burger og kager. Det er da også 1.000 millioner gange nemmere at spise den is nu end at vente til, at det passer med den metabolske rate eller i mit tilfælde fra november til midt marts. Og det er klart nemmere at sidde på sofaen og se tv end at være i fitness centreret to-tre gange om dagen halvanden time ad gangen.

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg: Jeg dater ikke gifte mænd og jeg faker ikke orgasmer


Egentlig behøver jeg slet ikke at forsvare noget som helst og griner også mest af det, samtidig med at jeg ryster på hovedet. For jeg er da ligeglad med hvad DE tænker, når jeg VED hvad jeg gør og IKKE gør.


LÆS OGSÅ: Stine Kronborg: Spild af god krop, at jeg er single


Ja, jeg er blevet en del større siden Paradise Hotel, og jep, mine biceps er også større end de fleste mænds. Kunne faktisk også hører på nogle af de andre deltagere i programmet i starten ikke helt troede på mig. Tror dog, at de i sidste ende ændrede mening, da de så hvordan min krop forandrede sig afhængig af, hvilken mad vi fik, om jeg trænede, slappede af, gemte mad osv.

(Blogindlægget fortsætter under billedet)Efter jeg kom hjem fra Sydfrika, tænkte jeg lidt yderligere over, at jeg var ked af, jeg ikke vidste mere om f.eks. anabolske steroider og doping. Har hovedsagligt bare taget afstand og er blevet stædig omkring at jeg GODT KAN UDEN. Men jeg har nu taget nogle online certifikater i anti-doping, bare for at kunne forsvare mig når jeg bliver angrebet.


Det skal altså også lige tilføjes, at når jeg stiller op til bodybuilding-shows, skriver jeg under på, at jeg konkurrerer under ANTI DOPING-regler.

(Blogindlægget fortsætter under billedet)


MEN HVORDAN FÅR JEG SÅ DE MUSKLER UDEN AT BRUGE STEROIDER? Det, jeg har gang i, er mad-manipulation, forbrændings-flexibilitet, altså forståelse og udnyttelse af anabolske, katabolske og metabolske tilstande. Ja, en masse videnskab UDEN at skulle sprøjte sig og bla bla bla.

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg: Hun overraskede mig, da jeg legede med ...


Lang historie kort: Jeg spiser kæmpe mængder af mad OG træner som en gal. Og jo, jeg kunne måske supplere med noget hjælp, men jeg har ikke tænkt mig at lege med mit helbred eller størrelsen på mine kønsdele eller skønne sangstemme. Vil også gerne stadig stønne med min blide kvinderøst i sengen… og alt det er da blevet testet regelmæssigt og er stadig i tip top tilstand skulle jeg hilse og sige.

Så NEJ, jeg prøver ikke at være en mand. Jeg er faktisk stolt af, hvor feminin jeg holder mig, og hvor mange komplimenter fra både mænd og kvinder jeg får omkring min fysik. Jeg vil dog gerne lige sige tak til Jer der følger med på min Facebook-side og Instagram, for her er der stort set kun komplimenter. I ved nemlig, hvor hårdt jeg arbejder for det, og hvem jeg er inde bag musklerne.

(Blogindlægget fortsætter under billedet)

Jeg er super tilfreds med, hvordan jeg er nået til scenen denne gang, FORDI jeg har haft spist så meget mad. Og jeg tog en flot 3. plads ved Austral-Asian mesterskaberne med kun tre ugers forberedelse efter Sydafrika. Dem, der ved noget om det, siger, at det er helt uhørt. Jeg kunne næsten ikke engang klemme et cheat meal ned, fordi jeg havde spist så meget mad.

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg: Mine bryster vokser

Hvis man ser mig træne og tjekker min bonner, så vil mange nok få et chok. Bare i ugen op til min konkurrence tror jeg, at jeg fik spist 12 kg kylling og 12 kg søde kartofler på seks dage, så ca to kg af hver OM DAGEN. Og jeg gik stadigvæk fra 67 kg om mandagen til en scene vægt om søndagen på 62.7 kg, og nej heller ingen vanddrivende piller. Det var ren taktik.

Jeg er IKKE på steroider. DER ER INGEN NEM LØSNING, DET ER HÅRD TRÆNING OG RIGTIG ERNÆRING!! Man vil i de næste par programmer se, at jeg falmer faktisk lidt i størrelsen. Og det er, fordi jeg ikke får den mængde mad, jeg har brug for til at vedligeholde musklerne, men nogen tror nok ikke på mig alligevel, og det er fint med mig, for jeg gør dette FOR MIG. Og når jeg er parat, skal jeg nok begynde at lære fra mig, og så må de jo se, om de vil være med mig, trods jeg ikke bruger nogle 'vidundermidler' for at opnå resultater.

Håber det gav svar til dem, der har spurgt…

Stine

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok