banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Stephania Potalivo må også finde sig i at få at vide, at hun ligner en trold.

Stephania: Jeg græder til Disney-film

"Sjit Happens"-skuespilleren Stephania Potalivo ser mange barske film, men Disney får hende til at græde. Og så får hun tit at vide, at hun ligner en trold.

- For nylig var jeg i biografen med min lille niece på fem år. Vi så "Den gode dinosaur" og hold nu op! Det var ikke engang kun en lille tåre. Jeg storhulkede! Normalt ser jeg ret mange barske film, og det kan jeg sagtens, men det der Disney/Pixar-univers kan jeg slet ikke tåle.

Sådan lyder det fra skuespilleren Stephania Potalivo i et nyt interview med Alt for damerne. Her åbner "Vild med dans"-deltageren døren og lader læserne komme med ind bag facaden på den kønne skuespillerinde. Eksempelvis bliver hun spurgt til, hvad den sjoveste kompliment, hun har fået, er.

- Jeg får tit at vide, at jeg ligner en trold. Det er lidt mærkeligt, men jeg bliver ikke ked af det, for det er altid positivt ment, og der er jo nok noget om det, som hun siger.

Artiklen fortsætter under billedetStephania Potalivo da hun sidste år deltog i "Vild med dans". Foto Anthon Unger

Stephania Potalivo bliver også spurgt til, hvad enhver mand bør vide om kvinder.

- At de ikke behøver at gøre så meget for at imponere os. For mig er det virkelig et turn-off, når mænd har et behov for hele tiden at fortælle, hvor gode de er. Jeg kan meget bedre lide en mand, som hviler i sig selv, siger hun.

LÆS OGSÅ: Stephania: Mad gør mig glad

Stephania Potalivo fik sit store gennembrud i hitserien "Sjit Happens", hvor hun blandt andet spiller over for komikeren Ruben Søltoft. Og netop den serie beskriver hun også som den mest mindeværdige oplevelse i karrieren.

- "Sjit Happens" har jo været mit gennembrud, men det startede faktisk som et lille pilotprojekt. Vi var bare fem ukendte mennesker, og ingen vidste, hvad det skulle blive til. Nu står vi så her og er klar med fjerde sæson, og det, synes jeg fandme, er sejt.

LÆS OGSÅ: Stephania: Jeg er en fighter

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok