banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Spørg Janni og Karsten: Sådan har vi det med andre folks børn

Janni og Karsten afslører også, hvilke dyr de har fundet mest fascinerende på deres rejser til Afrika

Hej Karsten og Janni.
Hvad er det mest fascinerende I har oplevet med dyr på jeres mange rejser til Afrika? 
Kh. Kim Sørensen, Billund

Karsten: Jeg har set en bison kælve. Men der var ikke rigtigt liv i ungen. Så kom en af tanterne til - en anden bison - og sparkede til den. Det så voldsomt ud, men den lille vågnede op. Og så synes jeg, det er storslået at se dyrene om morgenen ved daggry. Det gør altid stort indtryk.

Janni: Jeg er fascineret af hyænerne, de ser søde ud og ligner hunde, men er faktisk de værste, som både dræber og spiser alt og styrer hele savannen om natten.

Artiklen fortsætter under billedetFoto: Uffe Kongsted

ANDRE FOLKS BØRN

Janni: Der er ikke noget værre end andre folks børn, der ikke kan opføre sig ordentligt. Jeg kan blive så gal, hvis jeg står i et supermarked, og der er et barn, der bare skriger og skriger for at få sin vilje. Så kan jeg tage mig selv i at tænke om forældrene, "nu får I snart den unge til at holde mund". Men jeg har også selv stået i den situation, så man skal altid lige tænke sig om, inden man reagerer.

Karsten: Man får ikke andet end ballade ud af at sige noget. Forældrene er faktisk de allerværste. De bliver hammer-fornærmede, når man påpeger, at de ikke har evnet at opdrage deres børn.

Janni: Det kommer meget an på situationen. Hvis de slår børnene, så skrider jeg ind. Det vil jeg ikke se på.

Karsten: Alle mine børn har fået en flad. Men kun én. Det har aldrig været nødvendigt med flere. For så vidste de, at det var alvor. Jeg har aldrig slået andre folks børn, selv om jeg godt kunne have lyst. Jeg har til gengæld påtalt dårlig opførsel. Jeg har siddet i et fly, hvor et barn har skreget meget længe. Så har jeg løftet pegefingeren og sagt, ”nu holder du din kæft”. De tror, jeg er et monster, men det virker sgu.

LÆS OGSÅ:

Spørg Janni og Karsten: Hvordan holder du dig i form, Janni?

Spørg Janni og Karsten: Hvad får du tiden til at gå med, Karsten?

Spørg Janni og Karsten: Hvad synes I om Bedrag?

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok