Spørg Janni og Karsten: Kan I også blive starstruck?

Spørg Janni og Karsten: Kan I også blive starstruck?

Janni og Karsten har fået deres egen brevkasse hos HER&NU.

Kære Karsten og Janni
Kan I også blive helt starstruck, når I møder kendte mennesker? Hvem er I mest imponerede over at have mødt?
Hilsen fra Lena Carstensen

Karsten: Når jeg møder Thorkild Thyrring, får jeg åndenød. Derudover har jeg set Elvis i 1973. I sin hvide dragt. Imponerende. Og jeg har mødt Frank Sinatra på en strand på Acapulco i 1968. Helt tilfældigt. Han havde ikke sit hår på. Han kom gående helt alene på stranden. Han regnede nok med, at ingen kunne kende ham. Men jeg kunne godt se, det var ham.

Janni: Jeg har jo boet i USA og mødt mange. F.eks. har jeg fejret min 25-års fødselsdag på en restaurant i Florida sammen med Sylvester Stallone. Og så har jeg været til en privatfest, hvor Leo Sayer spillede. Og andre gange festet med Mike Tyson og Pamela Anderson. Det var alt sammen store oplevelser.

LÆS OGSÅ: Janni og Karstens brevkasse: Hvorfor klæder I jer som Lady og vagabonden?

LÆS OGSÅ: Janni og Karstens brevkasse: Hvor finder jeg en sød mand?

LÆS OGSÅ: Janni og Karstens brevkasse: - Skal toiletbrættet op eller ned?

Artiklen fortsætter under billedetFoto: Uffe Kongsted

MODERNE TIDER

Janni: Det er altid spændende med nye gadgets og elektronik. Jeg synes, det er sjovt at sætte sig ind i funktionerne og apps på f.eks. en iPad og min iPhone. Karsten synes selv, han er ret god til det, men det kan godt være lidt svært. Han kan godt være lidt fummelfingret, men det synes jeg er sødt.

Karsten: Jeg vil sige, at jeg er lidt god. Jeg kan i hvert fald bruge dem. Se aktiekurser på min iPad og bruge fjernbetjeningen til tv. Jeg ser jo kun én kanal, TV2 News, så jeg skal dybest set bare tænde og slukke. Ha, ha!

Janni: Jeg har hørt, at et køleskab i gennemsnit holder i 16 år. Det kan man ikke sige om en iPhone. Jeg tror, de er bygget til at gå i stykker, så man skal købe en ny hele tiden.

Karsten: Det er sådan, man skaber vækst. Så forbrugerne hele tiden er nødt til at købe det samme igen og igen.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok