Spørg Janni og Karsten: Hvad synes I om Bedrag?

Spørg Janni og Karsten: Hvad synes I om Bedrag?

Janni og Karsten har fået deres egen brevkasse hos HER&NU. Læs ugens spørgsmål og svar her og få samtidig parrets holdning til dyrevelfærd

Hej Janni og Karsten
Hvad synes I om "Bedrag"? Jeg kunne ikke helt finde ud af den. Er forretningsverdenen virkelig sådan?
Kh Maria Sørensen

Karsten: Jeg har set et halvt afsnit, men umiddelbart var den dårlig og usammenhængende. Der var for mange falske mennesker. Helt uvirkelig. Det kunne jeg ikke overskue.

Janni: Det var en rigtig god dansk spændingsserie. Man skal lige ind i den, fordi der er så mange historier. Men man er nødt til at følge med fra start til slut. Og Karsten kan ikke høre det hele, så han spørger mig, hvad der sker, så hvis der sker noget, mens jeg forklarer, så får jeg heller ikke det hele med. Jeg var meget godt underholdt. Jeg glæder mig til de næste afsnit.

LÆS OGSÅ: Janni & Karsten får tv-comeback

Artiklen fortsætter under billedetFoto: Anthon Unger

DYRENE SKAL HA' DET GODT

Karsten: Danskerne går ind for dyrevelfærd. Lige indtil det rammer dem på pengepungen. Alle dem, der går ind for dyrevelfærd, spiser f.eks. mange kyllinger. Og de ved godt, hvordan de bliver behandlet. Det er de samme mennesker, der er oppe på barrikaderne, når Zoologisk Have afliver en giraf og bruger den til videnskabelige og undervisningsmæssige formål.

Janni: Jeg kunne ikke drømme om at købe buræg. Det skal være økologiske fra fritgående høns. Faktisk køber jeg kun økologisk. Jeg køber ikke bare noget billigt kød. Jeg kan ikke holde ud at tænke på, at dyrene er blevet dårligt behandlet. Det skal være fritgående dyr.

Karsten: Det, der sker mange steder i produktionen, er dybest set mishandling. Grise er meget intelligente dyr. Vi kan simpelthen ikke være det bekendt. De er faktisk klogere end hunde, og det siger ikke så lidt. De ved f.eks. også godt, hvad der skal ske, når de bliver losset op i en lastbil og kørt til slagteriet. Det er frygteligt.

Janni: Jeg har faktisk overvejet at blive vegetar. Det er ikke godt for kroppen at spise kød.

LÆS OGSÅ:

Spørg Janni og Karsten: Hvordan holder du dig i form, Janni?

Spørg Janni og Karsten: Hvad får du tiden til at gå med, Karsten?

Spørg Janni og Karsten: Kan I også blive starstruck?

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok