banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Silas og Johannes til første pressemøde på Hairspray

Silas og Johannes: Det værste ved at arbejde sammen

De to skuespillere arbejder sammen i Hairspray, men deres arbejdsstil er som nat og dag

Køreturen til arbejdet bliver ekstra hyggelig det næste stykke tid for Silas Holst og Johannes Nymark. De to er i fuld gang med prøverne på Tivolis opsætning af ”Hairspray”, hvor de for første gang arbejder sammen.

- Vi har aldrig arbejdet sammen før, så jeg glæder mig til at prøve det. Jeg ved, at vi arbejder møgforskelligt og jeg glæder mig til at se, hvordan det går op i en højere enhed. Jeg godt lide at se min mand arbejde, jeg bliver altid så stolt. Jeg håber, jeg får følelsen af jeg selv får lov til at lave noget fedt og så kunne kigge på min mand, ”hvor er du god”. Den følelse får jeg forhåbentligt hver aften. Det kan også være det ender med en skilsmisse, sagde Silas med et grin til HER&NU på første prøvedag.

LÆS OGSÅ: Bjerrehuus overvejer politisk karriere 

Det er ikke kun samarbejdet Johannes ser frem til. Han glæder sig til deres køreture til og fra arbejdet.  

- Jeg er typen som egentlig hellere vil tage cyklen, men en gang i mellem bliver det nok meget rart med en bil, for jeg tror det bliver en fysisk hård forestilling at lave. Så en gang i mellem vil det være fedt bare at kunne sætte sig ind og slappe af, sagde Johannes til HER&NU. 

De næste seks uger står på hård træning for parret som har prøver hver dag. Selvom de glæder sig til arbejdet, er arbejdstiderne en lidt mere logistisk udfordring end normalt, da de er af sted på samme tid.

- Det er svært med planlægning af pasning af vores barn, det er skide svært. I dag bliver hun hentet af min mor og så kan vi lige nå hjem klokken 18:30 og lægge hende i seng, så prøveforløbet bliver stramt. Men når vi går i gang med at spille, bliver det helt perfekt. Så kan vi gå hjemme og hygge med hende hele dagen, men de næste seks uger bliver lidt stramt med at se hende, men vi må tage en dag af gangen, fortalte Silas til HER&NU.  

LÆS OGSÅ: Badehotellet-stjerne: Jeg har været utrolig heldig  

Parret får også testet deres forskellige arbejdsstile, nu hvor de skal arbejde tæt sammen.

- Den værste ting som kunne ske var, ar vi ikke kan finde ud af det og at vi ikke kan enes om, hvordan det skal foregå. Men det har jeg svært ved at forestille mig, sagde Johannes.

- Jeg tror, vi begge to har en fornemmelse af, at vi arbejder ret forskelligt. Men jeg er sikker på det bliver ligesom i dag. Vi tager herind sammen og deler os op og finder vores plads og det er ikke sikkert, at det er sammen. Det tror jeg er meget fint og det plejer vi at være gode til, fortalte Johannes.  

LÆS OGSÅ: Saseline om mor-rollen: Jeg går ikke ind for straf    

Silas er ikke bleg for at uddybe deres forskellige tilgange til arbejdet.

- Johannes er meget forberedt og kan sine ting hjemmefra og jeg har for eksempel ikke åbnet manuskriptet endnu. Jeg har lige hentet det på posthuset, inden jeg kom herind. Jeg lærer bedst i nuet og nogle gange går det rigtig godt og andre gange går det skidt. Sådan fungerer mit temperament bedst. Johannes er lige omvendt og er altid rasende, når jeg ikke kan tingene. Men jeg tror det er en meget god lektie for os at lære, lød det fra Silas på første prøvedag.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok