banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Sigurd Barrett: Jeg er mere end Bjørnen Bjørn

Entertaineren Sigurd Barrett er kendt som den sjove mand som sammen med Bjørnen Bjørn sørger for underholdning til ungerne, men han er meget mere end børneunderholdning

Siden Sigurd Barrett og Bjørnen Bjørn tonede frem på DR med ”Sigurds bjørnetime” har den 49-årige entertainer været elsket af børn i hele Danmark. Men efter at have arbejdet med bamsen i 18 år, vil han gerne bevise, at han kan meget andet.

- Jeg har været tæt på at sætte Bjørnen Bjørn på hylden flere gange. Måske 10 gange i løbet af de seneste 18 år. Jeg har aldrig været så tæt på, som jeg er nu. Skal jeg nå at bygge nogle andre store ting op, så skal jeg i gang nu, siger Sigurd Barrett i et nyt interview til Euroman.  

LÆS OGSÅ: Trine Dyrholm skal instruere "Arvingerne" 

Sigurd Barrett mener, at den store succes med børneunderholdningen har gjort, at han ikke kan komme ud med andre projekter. Da han for fem år siden blev skilt, forsøgt han at kanalisere sin sorg ud gennem musikken. Han optog syv timers improviserede indspilninger og selvom pladeselskabet var vilde med det, var der lige et lille problem.

- De ville gerne udgive det, bare ikke med mig. Sigurd, det er ham med sjovt jakkesæt og feel good. Ikke følsom piano-impro. Nu ligger der syv timers optagelser med den største kunst, jeg nogensinde har lavet, i en kasse et eller andet sted, som ikke kan udgives på grund af mit brand, fortæller han til Euroman.

LÆS OGSÅ: Erik Brandt kan tjene millioner på "The Danish Girl" 

Hvad han konkret skulle være ved han ikke, men han drømmer om at komponere titelmelodien til en stor ny tv-serie, spille i Musikhuset i Aarhus uden Bjørnen Bjørn og blive endnu dygtigere til at spille jazz eller komponere musik. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok