banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Shaka Loveless tager kendt sanger med på scenen til Grøn Koncert

Shaka Loveless og Rasmus Walther har lavet musik sammen i studiet, nu skal deres samarbejde testes foran et publikum til Grøn Koncert

Der bliver sød musik og dansable toner på scenen, når Shaka Loveless får lov at tage sin gode ven og kollega Rasmus Walter med på scenen ved Grøn Koncert. De to kender hinanden godt, og derfor har Shaka Loveless besluttet at tage singer-songwriteren med ombord på turné-karavanen. Det skriver Grøn Koncert i en pressemeddelelse.

- Rasmus er en af de få rigtig stærke stemmer, vi har herhjemme - både i forhold til hans sangskrivning og i helt konkret forstand. Han har ligesom mig selv taget hele vejen fra de små spillesteder til festivalscenerne, og han har en dejlig ukrukket tilgang til det hele, fortæller Shaka Loveless.

Da han fik henvendelsen, var Walter ikke i tvivl.

LÆS OGSÅ: Her er ManBand i dag

Det er nemlig ikke første gang, de to musikere har samarbejdet - Walter medvirker på nummeret "Til vi ligger" fra Loveless. tredje album.

 

Denne her plade bliver for vild!! @rasmuswalter @fridofire #studiolife #vistopperaldrig!

Et billede slået op af Shaka Loveless (@shakaloveless) den 10. Jun 2015 kl. 3:46 PDT

 

- Jeg havde i rigtig lang tid gerne villet lave noget sammen med Shaka, så da han spurgte mig, om jeg havde lyst til at medvirke på hans seneste plade, sagde jeg uden at tøve pænt ja tak.

- Jeg synes, vi har mange musikalske ligheder og forskelligheder, som klæder hinanden rigtig godt. Nu får vi så chancen for at tage vores samarbejde ud af studiet og op på scenen, hvor vi begge kommer til at være i vores rette element - nemlig dér, hvor musikken får lov at leve, siger Rasmus Walter.

LÆS OGSÅ: Chili Klaus: Sådan dyrker du egne chilier

I år starter turnéen den 21. juli i Kolding og slutter den 31. juli i København, og traditionen tro runder den grønne karavane otte danske byer.

LÆS OGSÅ: Nygift vild med dans-par: frieriet var kikset 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok