Seebach i vildt huskøb
Nicolai Seebach med lillebror Rasmus. Sammen har de skabt nogle af de seneste års største danske ørehængere

Seebach i vildt huskøb

Rasmus Seebachs bror Nikolai har spenderet 15,5 millioner kroner på en herskabsvilla i Søllerød ved Holte

Mens Rasmus Seebach er tilbageholdende med at bruge af sin bugnende formue, er brormand Nicolai ikke bleg for at trække i spenderbukserne.

Den 38-årige hitmager har således lige købt en imponerende herskabsvilla i Søllerød ved Holte for svimlende 15,5 millioner kroner. De tre millioner har han lagt kontant, mens han har lånt resten i et realkreditinstitut.

LÆS OGSÅ: Seebach dropper Toppen af Poppen

Ejendommens stil ligger tæt op ad et stort engelsk landsted, og der er ikke holdt igen med de store armbevægelser på de 410 kvadratmeter.

Artiklen fortsætter under billedetFoto: Google Maps

Der er blandt andet installeret elevator, så man kan komme hurtigt og smertefrit rundt på de i alt fire etager, som bygningen består af fra kælder til kvist. Villaen rummer også en herskabelig hall, walk-in-closet, havesal med indvendig balkon og en separat lejlighed til au pair. I kælderen finder man både gildesal og vinkælder, og i haven er anlagt en privat dam.

LÆS OGSÅ: Seebach fandt kærligheden på Facebook

Det er ellers ikke, fordi Nicolai mangler et sted at bo. For få år siden købte han et hus i samme område for 4,1 millioner kr. Det jævnede han med jorden for at bygge et spritnyt hus på 300 kvadratmeter. Det stod færdigt i 2013 med seks værelser og tre badeværelser som han, kæresten Bibi og deres datter Josephine rykkede ind i.

Se mere til boligen her

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok