banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Rasmus Seebach kommer ikke på scenen i Frederikshavn og Vejle i weekenden.

Seebach aflyser koncerter

Rasmus Seebach har aflyst sin turnéstart på grund af sygdom. Dermed bliver de kommende og udsolgte koncerter i Frederikshavn og Vejle ikke til noget

Rasmus Seebachs 2016-turné har fået den værst tænkelige indledning. Sangeren har aflyst den første koncert. Den skulle stå fredag i Frederikshavn, hvor alle billetter forlængst er revet væk.

Årsagen er sygdom, forklarer sangeren på Facebook.

- Jeg er blevet ramt af en ordentlig omgang sygdom på det værst tænkelige tidspunkt og har fået strenge ordrer om at blive i min seng.

Det er næsten ikke til at bære. Vi har arbejdet og knoklet på dette show i over et halvt år og var endelig blevet helt klar til et brag af en premiere i Frederikshavn i morgen. Jeg har det ekstremt dårligt over at skulle skuffe så mange mennesker, der, ligesom jeg, længe havde set frem til denne aften, skriver den populære danske sanger, der skulle på turne med materiale fra det nye album "Verden ka' vente".

LÆS OGSÅ: Seebach dropper Toppen af Poppen: Det føles ikke rigtigt

Også koncerten i Vejle lørdag er aflyst, men Rasmus Seebach har allerede gjort klar til en senere revanche,

- Mit hold har knoklet på højtryk hele dagen for at arrangere nye koncerter i både Vejle og Frederikshavn, så vi ikke skal gå glip af denne oplevelse sammen, skriver Rasmus Seebach og afslører, at der i stedet bliver koncerter i Frederikshavn og Vejle henholdsvis 26. februar og 12. marts.

LÆS OGSÅ: Seebach fandt kærligheden på Facebook

Billetter købt til de oprindelige koncerter gælder til de nye datoer, og i tilfælde af man ikke kan deltage den pågældende dato, får man selvfølgelig sin billet refunderet. Man bedes i så fald rette henvendelse til den udbyder der har udstedt billetten, lyder det fra sangeren.

Den første koncert i årets turné bliver i stedet i Esbjerg 12. februar, hvis ellers sangeren er kommet på højkant til den tid.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok