Se billedet: Dansk seriesild i kærligt kys

Se billedet: Dansk seriesild i kærligt kys

Har Stephania Potalivo fundet kærligheden?

Under den seneste sæson af "Vild med dans" valsede Stephania Potalivo sig ind på et flot andenplads med sin professionelle partner Morten Kjeldgaard, men nu ser den 29-årige skuespillerinde ud til at have fundet en ny mand at danse kinddans med.

LÆS OGSÅ: Amanda fra "Sjit Happens" er med i Flaskepost fra P

Mandag aften lagde "Sjit Happens"-stjernen nemlig et kærligt billede ud af sig selv på Instagram i selskab med Nils Petter Bro, der er medejer af de populære Madklubben-restauranter.

Hov... 👫❤️ @nilspettter

Et billede slået op af Stephania Potalivo (@stephaniapotalivo) den 14. Mar 2016 kl. 11:45 PDT

 

På billedet har den 37-årige forretningsmand begravet sin mund på Potalivos kind, mens parret storsmiler til fotografen.

- Hov..., skriver den smækre skuespillerinde til billedet efterfulgt af et hjertesymbol og en emoji af en pige og en dreng, der holder hinanden i hånden.

LÆS OGSÅ: Maria Palm fra The Model: Nu har hun mod på mere

Allerede søndag aften lagde Nils Petter Bro billedet af parret sammen op på Instagram og ledsagede det også med hjertesymbolet og emojien.

Stephania Potalivo er i øjeblikket ved at indspille femte sæson af den populære Zulu-serie "Sjit Happens", mens hun kan ses i "Klassefesten 3: Dåben" den 6. oktober, hvor den folkekære trio Anders W. Berthelsen, Troels Lyby og Nicolaj Kopernikus spiller hovedrollerne.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok