banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Justin Bieber var helt pjattet med hundene.

Se billederne: "Mig og min mor"-stjerne hyggede sig med Justin Bieber

Se alle billederne og læs Victoria Bechs historie her.

En frokost på Il Pastaio i Beverly Hills udviklede sig pludselig til noget af en oplevelse for Victoriah Bech.

Mens hun sad med sin venner, der er på besøg fra Danmark, kom Justin Bieber forbi og sagde, "Hej, hvordan går det?"

- Først ser jeg ikke det er ham, da jeg sidder med ryggen til. Jeg vender mig om og får øjenkontakt med ham og svarer så "Jeg har det godt, hvordan har du det?” Han går tilbage ind til sit bord og spiser færdig, fortæller Victoriah til HER&NU.

Artiklen fortsætter under billedetVictoriah Bech (t.v.) og vennerne fik også et gruppebillede med verdensstjernen. Foto: Privat

Bieber og Bech kender ikke hinanden, men kommer i den samme kirke i Los Angeles, forklarer hun. Hun løber også jævnligt på ham til fester.

- Da han kom ud fra restauranten spurgte vores venner, om vi ikke måtte tage et billede med ham. Han var rigtig sød og sagde ja, og foreslog at vi tog et gruppebillede. Efter vores billede var der lige pludselig mange, der ville i kontakt med ham og tage billeder.

LÆS OGSÅ:  Mig og min mor-stjerne siger nej til Playboy

- I stedet kom Bieber hen til mig og tog fat i min arm og spurgte, om han ikke måtte sige hej til mine hunde Albert Einstein og Daisy Duke. Han var helt vild med hundene, og han kunne ikke stoppe med at kæle med dem og kysse dem - yup, ham og Daisy fik udvekslet en del kys!

Artiklen fortsætter under billedetJustin Bieber var så vild med hundene, at han endte med at blive hængende og snakke i lang tid. Foto: Privat

Justin Bieber var meget nysgerrig efter at vide mere om hundene - hvor gamle de er, hvilken race og så videre.

- Vi endte med at snakke i ret lang tid. Han var meget “touchy touchy” og gav mig et klem og aede mig på armene og sagde tusind tak, fordi han måtte sige hej til hundene. Han var så opslugt af at snakke og kæle med hundene, at han glemte sin store pose med to-go mad, fortæller Victoriah.

LÆS OGSÅ: Justin Bieber er blevet voksen: Syv fede år

Hun føler at mødet, var noget særligt.

- Selvom at jeg havde set ham før, var det alligevel meget anderledes denne gang. Specielt fordi det var ham der kom hen til mig og startede en samtale og holdt den kørende. Det er lidt vildt at en af vores tiders største verdenstjerner er ligeså vild med mine hunde, som jeg er.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok