banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Saseline Sørensen er mor til Sean på syv og Dexter på næsten et år.

Saseline om mor-rollen: Jeg går ikke ind for straf

Nogle gange har jeg lyst til at løbe fra det hele, indrømmer Saseline Sørensen, der er mor til to.

Hvordan stiller man krav eller grænser over for sit barn, når man er modstander af frasen ’Mor har altid ret?’.

Sangerinden Saseline Sørensen er mor til to. Sean på syv og Dexter på knap et år, og i et nyt, stort interview med Vores Børn åbner den 33-årige mor op for nogle af de største udfordringer, hun har ved at være mor til to - og det er blandt andet at sætte grænser.

- Jeg vil så gerne gøre det på den bedst mulige måde og via kommunikation i stedet for et “mor har ret”, siger Saseline Sørensen i interviewet og fortsætter:

- Jeg synes, der er sket et stort fremskridt inden for moderne børneopdragelse - og heldigvis for det. Jeg går bestemt ikke ind for konsekvenser, der indebærer straf, som normen var i gamle dage. Jeg elsker børnepsykologien, der råder os til at kommunikere mere med vores barn og prøve at forstå dets behov.

LÆS OGSÅ: Buttet baby udmatter Saseline

Saseline Sørensen mener, at det stiller højere krav til forældrene, da det kræver ekstra overskud og energi at formidle, lytte og være nærværende. Og netop det manglende overskud, er det noget, hun kender til i en sådan grad, at hun indrømmer, hun til tider har haft lyst til at smutte fra det hele.

- Den følelse får jeg da indimellem - især når mit søvnbehov har været i minus. Men så går jeg lige en tur, mens ungerne er sammen med farmand, og så går der ikke mere end ti til tyve minutter, så vil jeg gerne tilbage igen, forklarer Saseline Sørensen.

LÆS OGSÅ: Megastjerne forsøgte at score Saseline

For når alt kommer til alt, elsker hun rollen som mor, og i interviewet deler hun sin yndlingsstund på dagen.

- Dexter vågner normalt lidt i syv. Når jeg har skiftet hans ble, tager jeg ham med ind i storebrors seng, hvor vi vækker Sean, der skal op og i skole. Men vi bruger gerne et kvarter i Seans seng, hvor der bliver kysset, krammet og grinet. Det er simpelthen så dejligt, og det er min yndlingsstund på hele dagen, siger hun til Vores Børn.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok