banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Til en børnetøjsmesse i forbindelse med Københavns modeuge afslørede Mascha Vang og hendes datter Hollie Nolia deres nye linje med børnetøj, som de har designet sammen

Sådan fejrede Mascha Vang valentinsdag

I efteråret sidste år gik blogger Mascha Vang og komikeren Andreas Bo fra hinanden, så i år fejrede hun valentines med sin datter Hollie-Nolia på 3 år.

I år er valentinsdag en kæreste-fri affære for blogger og iværksætter Mascha Vang, 36, der skrev således på sin blog:

- Jeg har altid været vild med den dag (valentinsdag red.) og i dag skal jeg fejre den med vigtigste person af alle - min datter.

LÆS OGSÅ: Storsælgende rapper: Jeg er dybt forgældet

Søndag kom Mascha Vang hjem fra Sierra Leone, hvor hun har været en uge sammen med Plan Danmark. Formålet med turen var at fortælle de lokale kvinder om deres rettigheder og opmuntre dem til uddannelse og selvstændighed.

Artiklen fortsættes under billdetHollie Nolia har været vant til Andreas Bo i to ud af hendes tre år, så for at gøre bruddet nemmere for datteren, kommer Andreas Bo forbi en gang i mellem og leger med hende. Foto: Klavs Bo Christensen

Mens Mascha har været i Afrika, er datteren blevet passet af sin far, Nicolas Kiesa, men Mascha Vang har facetimet med sin smukke datter, mens de var adskilt:

- Da jeg facetimede med hende i går (lørdag red.), krammede og kyssede hun telefonen, og sagde at hun glædede sig til at komme hjem i sofaen, så må hellere finde hyggen frem. Jeg har ikke andet end sur mælk og noget udefinerbart i en bøtte i køleren, skriver Mascha Vang på bloggen.

LÆS OGSÅ: Ida Corr på pause: Det sortnede for mine øjne

Og hygge i sofaen var netop hvad det blev til. Efterfølgende fortalte Mascha Vang på sin snapchat, at hun havde købte flødeboller, og i løbet af aftenen kunne man se en masse søde videoer af mor og datter der hyggede sig sammen i sofaen.

LÆS OGSÅ: Medina besøger flygtningelejr

Se en af videoerne fra deres hjemlige valentines-date her:

 

Hun er min 💖👧🏽💖🙏🏽 💖snap: maschavang 👻#morsmus @hollienolia #3år #valentinehygge #masserafflødeboller #valentinsdag #cutiepie

En video slået op af MASCHA VANG 🇩🇰 Blogger 💋 Mor🎈 (@maschavang) den 14. Feb 2016 kl. 11:01 PST

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok