Remee med i ”Dansk Melodi Grand Prix 2015”

Remee med i ”Dansk Melodi Grand Prix 2015”

X Factor-dommeren og hans makker Chief 1 har skrevet en af de ti sange

Tidligere i dag kunne HER&NU afsløre X Factor-finalisten Babou, Mentor-vinderen Julie Bjerre og René Difs pigegruppe World of Girls som deltagere i ”Dansk Melodi Grand Prix 2015”.

Nu fortæller insidere, at også Remee og Lars "Chief 1" Pedersen har en sang med. De vandt som bekendt ”Dansk Melodi Grand Prix 2012”, da Soluna Samay sang Should've Known Better til tops. Kilder siger til HER&NU, at det er "en gruppe" der skal synge deres sang. Gennem deres fælles selskab ReAch står Remee og Chief 1 blandt andet bag de meget succesfulde L.I.G.A., men om det er dem, der deltager, har det ikke været muligt at få bekræftet.


Remee ses her sammen med kollegaen Lars "Chief1" Pedersen.

Derudover deltager også Andy Roda og Marcel Gbekle. Marcel var i 2009 en del af Remees gruppe ABC, der fik andenpladsen i X Factor. Andy og Marcel sang sidste år kor for Basim, men deltager altså i år i eget navn med hver deres sang.

Melodi Grand Prix'et byder også på en duet mellem René Machon og Tina Stachowiak. René synger i partybandet Cruise, mens Tina tidligere har lavet musik med bl.a. René Dif og til daglig arbejder på DR's licenskontor.

Kilder på produktionen siger til HER&NU, at Sara Sukurani også er at finde blandt deltagerne. Sara er født på Sri Lanka, men blev som ét-årig adopteret af et dansk par. I 2011 blev hun nomineret til en Danish Music Awards i kategorien Årets Danske World-Track.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: DE SKAL DELTAGE I "DANSK MELODI GRAND PRIX 2015"

Derudover skriver den svenske avis Ulricehamns Tidning, at en af deres lokale sangskrivere, Marcos Ubeda, har en sang med i ”Dansk Melodi Grand Prix 2015”. Den synges ifølge avisen af danske Cecilie Alexandra Skov. Ubeda har gennem tiden stået bag 17 bidrag til det svenske Melodi Grand Prix, ”Melodifestivalen”, og har vundet to gange. Blandt andet som medforfatter til Tusen och en natt, der gik hele vejen og vandt Eurovision Song Contest i 1999.

Allerede i november kunne HER&NU i øvrigt fortælle, at Anne Gadegaard, der i 2003 vandt MGP, også er med. Kilder fortæller nu, at Annes sang er skrevet af hendes kæreste, Micky Skeel.

Hverken René Machon, Tina Stachowiak, Andy Roda, Marcel Gbekle eller Cecilie Alexandra Skov er vendt tilbage på HER&NU's henvendelser. Sara Sukuranis manager Ulrik Hinsch afviser at svare.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok