banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Seebach dropper Toppen af Poppen: Det føles ikke rigtigt

Musikeren er vild med programmet, men ikke klar til at deltage i det

Når der sendes "Toppen af Poppen", er Rasmus Seebach blandt de trofaste seere. Programmet, der snart vender tilbage med sjette sæson, er et af de få på tv, hvor professionelle musikere kommer til orde, og hvor de får lov at spille musik, der ikke er helt ny.

- Det har været nogle gode programmer. Jeg synes alt, hvad der har haft med musik at gøre, er spændende, siger Seebach, 35, og roser TV 2 for at have været gode til at få fat i dygtige folk.

LÆS OGSÅ: Sanne Salomonsens lille hemmelighed: Bestemt ikke single   

- Det har hver gang været nogen, der har haft styr på deres ting. Det må jeg sige. Senest var det blandt andre Sebastian, Lars Lilholt, Shaka Loveless, Mattias Kolstrup og Oh Land, der var samlet til en uges musiklejr i Skagen.

- Lars Lilholt var skarp. Der skærer man pludselig på tværs af nogle generationer. Det tiltaler mig, at der er taletid til nogen, som har noget på hjerte, siger Seebach, der også selv er fristet af at sige ja til at medvirke.

LÆS OGSÅ: Saseline om mor-rollen: Jeg går ikke ind for straf 

- Jeg er blevet spurgt, og jeg synes også, det er fristende, men når jeg sjældent medvirker i noget, så er det altså ikke, fordi der er en plan om, hvad jeg må og ikke må. Det skal bare føles rigtigt. Lige nu brænder jeg mest for at skrive sange og tage ud og spille koncerter. "Toppen af Poppen" med mig kommer måske en eller anden dag, siger Rasmus Seebach.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok