Rasmus Bjerg afslører: Med i nyt TV 2-program

Rasmus Bjerg og Hella Joof slår pjalterne sammen i et nyt mad- og underholdningsprogram, der bliver vist på TV 2 til efteråret.

Multi-talentet Rasmus Bjerg kan alt fra at spille oberst i '1864' til at agere sanglærke med Nikolaj Lie Kaas i 'Fugt i Fundamentet'. Og fra efteråret kan han opleves i en helt tredje rolle - nemlig som frontmand på et madprogram.

Det afslørede den evigt muntre skuespiller, da han troppede op til gallapremieren på 'The Revenant' i Grand Teatret tirsdag aften.

- Jeg er ved at lave et nyt oplysnings/underholdningsprogram med Hella Joof, som kommer på TV 2 til efteråret, siger Rasmus Bjerg.

Artiklen fortsætter under billedetRasmus Bjerg var i det muntre hjørne på den røde løber til filmen 'The Revenant'. Foto: Klaus Bo Christensen

Inspirationen til programmet er hentet i Sverige, fortæller han, og det går i al sin enkelthed ud på, at de skal leve, spise og gå klædt, som man har gjort op gennem tiden.

- Det er halv fakta og halv spøg og skæmt, siger Rasmus Bjerg, der tidligere har arbejdet sammen med Hella Joof i TV 2 Zulus satire­serie 'Anstalten'.

LÆS OGSÅ: Blufærdige Rasmus Bjerg: Hader nøgenscener

Optagelserne til det nye program begyndte for nylig, og det er derfor begrænset, hvor meget han kan fortælle om sine oplevelser. Dog har han allerede fået smag for 1950'erne.

- Vi er lige gået i gang, men 50'erne nød jeg. Der fik en mand lov til at slappe af, når han havde fri, og konen lavede noget dejlig fedtholdig kost. Jeg nød 50'erne meget. Det kunne jeg godt vænne mig til, siger han med et glimt i øjet.

LÆS OGSÅ: Rasmus Bjerg: Brug for at sætte noget på spil

I dag lagde Rasmus Bjerg så et billede på Instagram, så man ved selvsyn kan se, hvad der venter:

 

Er en tur i fortiden og gift med Hella J!#tv2 #glædjertilfremtiden

Et billede slået op af Rasmus Bjerg (@bjergrasmus) den 20. Jan 2016 kl. 4:08 PST

 

Se hele interviewet med Rasmus Bjerg i videoen over artiklen.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok