Populær tv-vært har sagt op: Stopper på TV 2
Heidi Frederikke Sigdal har sagt sin stilling op på TV 2.

Populær tv-vært har sagt op: Stopper på TV 2

De danske tv-seere kan godt begynde at brugde de næste par måneder til at forberede sig på et farvel. Heidi Frederikke Sigdal stopper på TV 2 med udgangen af marts.

Den populære vært på TV 2 Sporten Heidi Frederikke Sigdal, 38, har besluttet at sige sin stilling op og hun forlade tv-stationen med udgangen af marts.

Beslutningen har hun selv truffet og sker af hensyn til familien.

- Det har været en svær beslutning, som skulle lande rigtigt i maven, inden jeg var klar til at føre den ud i livet, forklarer hun til tv2.dk, og understreger at beslutningen har været svær, fordi hun selv ser TV 2 Sporten som Danmarks bedste arbejdsplads,

LÆS OGSÅ: Sara Maria: Her er min nye kæreste

- Det er derfor også med stor vemod, at jeg har besluttet, at jeg ikke længere skal være en del af dette fantastiske hold af mennesker, som jeg holder så meget af.

- Når jeg så alligevel vælger at gøre det, er der jo også en grund. Jeg har to små børn og en familie, der har undværet mig i mange af deres vågne timer, fordi jeg har arbejdet med skæve arbejdstider i ni år. Og jeg har undværet dem. Når det alligevel har hængt sammen, er det fordi, jeg har været så privilegeret at få lov til at gå i dybden med den sportsgren, som betyder allermest for mig - nemlig fodbolden.

TV 2 har ikke længere samme rettigheder som tidligere og fodbolden fylder derfor også mindre.

- Fodbolden fylder ikke længere så meget på vores platforme. Derfor er det også det rigtige tidspunkt for mig at overlade banen til andre, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: X Factor-vært: Kærligheden vandt over fornuften

Heidi Frederikke Sigdal har været på TV 2 siden 2006, og har endnu ikke besluttet sig for, hvor karrieren nu bringer hende hen.

- Men jeg ved, at jeg får meget mere vågen tid sammen med mine børn og min familie, siger hun.

Her får hun formentligt stadig mulighed for at snakke om fodbold, for privat er hun gift med sportsjournalisten Anders Sigdal.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok