banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Pilou Asbæk misser Oscar-forberedelserne

De fleste skuespillere som er med i Oscar-nominerede film glæder sig til at deltage i alle aktiviteterne forud for den store dag, så de kan skabe opmærksomhed omkring deres film. Men den fornøjelse går Pilou Asbæk glip af

At være med i en film, der er nomineret til en Oscar, er en af de største bedrifter, en skuespiller kan opnå. Derfor er der da heller ingen tvivl om, at den danske stjerne Pilou Asbæk hellere sad i Hollywood end i New Zealand lige nu.

Og planen var da også, at skuespilleren skulle have fløjet fra New Zealand, hvor han i øjeblikket er på optagelse, til Los Angeles, hvor den store prisuddeling foregår søndag aften.

LÆS OGSÅ: Susanne Bier hitter i udlandet: Så mange millioner så første afsnit  

Her er det danske drama "Krigen", som Asbæk spiller hovedrollen i, nomineret i kategorien bedste ikke-engelsksprogede film.

Men Pilou Asbæk nåede ikke det fly, han skulle med, og det betyder, at skuespilleren ikke kan deltage i de planlagte aktiviteter for det danske filmhold torsdag i millionbyen. Det bekræfter pr-ansvarlig Freddy Neumann til Ritzau Fokus.

LÆS OGSÅ: Instruktør: Pilou er Europas bedste  

Det er dog stadig planen at Pilou Asbæk skal gøre resten af filmholdet, der blandt andet tæller instruktør Tobias Lindholm og skuespillerinden Tuva Novotny, selskab, så han søndag aften kan gå ned ad den røde løber til verdens største filmpris-uddeling.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok